sâmbătă, 30 aprilie 2011

Trag de timp

Până să mă apuc de treabă, m-am gândit să vă spun despre o campanie din care fac parte de puțin timp, după ce am citit despre ea pe un blog. Este vorba de campania Trender - Word of Mouth, iar înscrierile se fac pe site-ul Trender unde, odată înscrisă și după completarea chestionarelor din cont, ai șanse de a fi aleasă să testezi produse cosmetice nou apărute, dar încă nelansate pe piață.
Până acum am testat noile creme de la Gerovital Plant (cele cu extract de floare de colț) care mi se par foarte bune/potrivite tipului meu de ten.
A doua zi de Paște am primit invitația de a testa noile produse Fa din gama  FaNutriskin . În ce constă contribuția fiecărui trender (că așa li se spune celor înscriși în această campanie): după ce primești coletul conținând câteva produse de testat, le folosești un timp și împărtășești impresiile tale despre produs celor cu care ești în contact prin rețelele de social media (Facebook, Twitter), cât și, dacă ai, pe blogul personal.
Mie-mi place teribil să încerc diverse produse noi. Vouă?

6 comentarii :

  1. Da, si mie imi plac lucrurile noi, in ceea ce priveste cosmetica sau infrumusetarea. Am cateva la care nu renunt ever, cum ar fi gama Ana Aslan, care are aceleasi formule chimice si de laborator ca acum un veac, si doua parfumuri pentru care sunt capabila sa ucid, daca nu le mai gasesc. Dar la creme imi place sa experimentez. De la gerovital tolerez bine demachiantul. La masti, imi plac alea de la Balea... dar incerc din toate

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de produsele DM, insa cum in Iasi nu au magazin si, mai important, nici magazin online, nu am avut ocazia sa le testez. Care-s parfumurile care-ti plac asa mult?

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitarile mele! sa-ti traiasca bloguleţul!! si să-l umpli de vizitatori! :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Georgi! Sper sa gasesc calea de-al face interesant

    RăspundețiȘtergere
  5. Hot Couture, de la Givenchy si Incredible Me de la Escada. Acum am dat de L'Eau D'Issey de la Issey Miake, dar Hot Couture ramane Hot Couture. Trebuie sa miroasa si perna, si masina si toata lumea mea, a asa ceva!

    RăspundețiȘtergere
  6. Primele doua nu le stiu. Cel de la YM imi place destul de mult. Eu inca nu am un parfum "semnatura" (sau doua), insa pot spune ca cel mai mult imi place Murmure de la Van Cleef & Arpels

    RăspundețiȘtergere