duminică, 15 mai 2011

Eurovision 2011

Gata,  s-a terminat! O ediție care mie mi s-a părut mai slabă decât precedentele, în ciuda organizării foarte bune a nemților. Piese care nu se potriveau nicicum stilului "Eurovision", care s-a consacrat ca un concurs de muzică pop-dance.Și aici mă gândesc la Franța, care au găsit de cuviință să trimită un tenor corsican cu o melodie aproape simfonică. Vocea e foarte bună, melodia frumoasă, însă nu pentru Eurovision.

Britanicii, pe de altă parte, au mizat pe o trupă de băieți care a cam spart topurile în urmă cu câțiva ani, dar care de data asta au avut și o melodie proastă și nici "nu aveau vocile la ei".

Ladies & gentlemens, Blue !

Atunci


și acum
De cîștigat, au câștigat azerii


Deci la anul vom aveam Eurovision în Azerbaijan.
Melodia mea favorită a fost cea cântată de reprezentanta Serbiei, care mi s-a părut veselă și bine interpretată.
So, good bye Dusseldorf, hello Baku!

8 comentarii :

 1. M-am uitat și eu, sporadic. De când m-am prins cum funcționează sistemul de vot, adică, pe cumetrii, nu mă mai interesează chiar atât de mult concursul ăsta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ei, ma uit si eu sa vad "trendul" in muzica :D Mare majoritate a pieselor nu mi-a placut, unii mi s-au parut chiar penibili, dar am rezistat pana la final.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nici Eurovsion nu mai e ce-a fost. Nesimtirea votului geo-politic duce pana intr-acolo incat purtatorii de cuvant ai tarilor anunta: Si, cele 12 puncte merg DESIGUR la...
  Si desigur, e tara vecina

  RăspundețiȘtergere
 4. Lecterito, las' ca nici cu "fratii di pisti Prut" nu ni-e rusine. Cum a zis aia in romaneste: "12 puncte pleaca catre Romania"
  Narmalnîi, aş zice eu :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Adica ce-a fost Eurovisionul si nu mai e? In afara de ABBA cine a mai cistigat pe bune? :-o

  RăspundețiȘtergere
 6. Traiane, ce zici de Johnny Logan cu "What's another year" in '80 si "Hold Me Now" in '87 ? Si acum le ascult cu placere.

  RăspundețiȘtergere
 7. ...Exact anii aia au fost dedicati altor activitati mai placute si profitabile mie, n-am urmarit concursul, sorry!

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu da, ca n-aveam altceva mai bun de facut. Ai nostri nu-l transmiteau, insa ne uitam la ruși.

  RăspundețiȘtergere