marți, 3 mai 2011

Let me introduce you

Cred că e timpul potrivit să vă fac cunoștință cu "copiii" mei.


Dumnealui este Țuțu, un motan turkish angora în vârstă de 8 ani, iubitor, însă extrem de încăpățânat.
L-am luat de la mama lui când avea 2 luni și jumătate și, de atunci, este un membru important al familiei noastre.



Cel de-al doilea motan se numește Bamboocha (pentru prieteni, Bambu), un melanj extrem de reușit (zic eu) dintre o birmaneză și un "tomberonez".  A ajuns la noi în casă într-o vară fierbinte, lăsat fiind de un humanoid într-o cutie, în soare, la marginea unei străzi extrem de circulate. Soțul meu l-a auzit plângând de la distanță și mi l-a adus în casă. Avea, mititelul, purici și în ochi ! L-am dus imediat la vet și după deparazitare, i-am tot căutat o familie iubitoare, pentru că lui Țuțu îi era teamă de el.
Însă, după un timp în care nu am făcut nici un progres  în procesul de dare spre adopție, iar Țuțu deja îl acceptase, ne-am hotărât să-l păstrăm. Astăzi este un motan în vârstă de aproape 6 ani, alintat și independent. "Băiatul lu' tata"

6 comentarii :

  1. Oa sa-ti traiasca, sint foarte frumoase!
    Am o curiozitate, ce faci cu parul pe care-l lasa prin casa?! Am si eu o pisica si ma termina, oriunde se aseaza lasa fire de par, asta in cazul in care nu se trezeste sa-si faca toaleta si sa-mi lase mingiuci intregi!
    Stai toata ziua si aspiri? Le pui prosoape peste tot?

    RăspundețiȘtergere
  2. Aspir de doua ori pe saptamana, dar nu-i indeajuns. Mai trebuie sa si perii pe unde stau ei tolaniti. Ce sa le fac daca-s blanosi?
    De asta am si cumparat un aspirator cu o putere mare de aspirare si cu niste perii mai bune, ca sa fac fata "afluxului" de par :D

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place Bambucea! imi plac animalele cu moaca trista, si el e suparat in poza...

    RăspundețiȘtergere
  4. sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei cat mai mult! is frumosi amandoi, dar preferatul meu este Ţuţu ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @dr.L, culmea e ca "tristul" e deobicei Țuțu. Bambu e cel vesel, săltăreț și, dacă l-am întreba pe Țuțu, extrem de enervant pentru că totdeauna vrea joacă :D În poza asta era somnoros.
    @Georgi, și eu îl prefer pe Țuțu pentru că, spre deosebire de Bambu, el e mai pupacios și mai și doarme cu mine.

    RăspundețiȘtergere