miercuri, 15 iunie 2011

"Chinezării" de la thboxes.com

Pe 30 mai am comandat pe un site din China o serie de bijuuri care mi s-au părut mie de efect. Astăzi am primit comanda de care sunt oarecum mulțumită. Zic oarecum, pentru că o pereche de cercei care-mi plăceau au venit flenduri, multe din "pastilele" de sidef sunt scoase din șir și nu știu daca am chef să mă chinui să le pun la loc. Ceilalți cercei sunt interesanți, însă foarte urât lucrați pe dos (nefinisați).


Pe lângă astea două perechi de cercei, am comandat și niște inele care îmi plac.







Penultimul inel e elastic, iar ultimul e un inel reglabil și l-am fotografiat pe degetul mic pentru că nu l-am "desfăcut" încă :D
Pe toate astea am dat 15 dolari, shippingul fiind gratuit.

UPDATE: Am reparat totuși cerceii de sidef, i-am și purtat și mi-au fost admirați. Odată cu ei am purtat inelul elastic (penultima foto) care e extrem de incomod. După cum observați, nu am degete foarte groase, însă inelul ăsta mă omoară cu zile. L-am suportat maxim o oră-două, după care l-am scos și-mi rămăseseră niște urme foarte adânci în deget.

8 comentarii :

  1. Ce repede au ajuns :X Imi plac la nebunie cerceii bleu/turcoaz si inelul cel bleu se potriveste cu cerceii. Sa le porti cu placere :)
    Am vrut si eu sa imi comand insa nu am rabdare sa astept o luna, cam asa ajung pachetele din China in orasul meu. :(
    P.S te-am trecut si eu in blogroll, am sa te urmaresc cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Maya, acum e rândul meu să-ți urez bun venit pe blogul meu! Nu cred că are legătură orașul în care stai cu timpul de livrare. Cel mult poate întârzia încă o zi-două, însă, pentru că e shipping gratuit, comerciantul alege cea mai ieftină variantă și, dată fiind și distanța din China, durează cam mult. Și eu m-am mirat că au ajuns așa repede, dar o fi norocul primei comenzi. Te mai aștept aici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru urare :) Sa nu iti inchipui ca stau in nu stiu care satuc :)) defapt suntem vecine de judet, dar mai la nord un pic ;) Eu am mai comandat din China si de obicei dureaza cam 3 saptamani pana ajunge.

    RăspundețiȘtergere
  4. Maya, daca stateai intr-un satuc nu aveai of.postal cu vama :D Si da, de obicei atata dureaza sa primesti ceva din China. Am experienta cumparaturilor de pe ebay. Ba chiar uneori dureaza si mai mult, de apucam sa initiez disputa, sa-mi fie virati banii inapoi in cont, pentru ca dupa un timp sa primesc totusi pachetul si sa trebuiasca sa contactez vanzatorul ca sa-mi emita o noua factura :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! M-ati putea ajuta sa fac si eu o comanda pe ThBoxes? Nu prea reusesc, ma chinui de vreo 2 zile. Nu am mai facut niciodata si imi plac cateva bijuteri de pe site pe care mi le-as comanda. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim, cum sa te ajut? Intreaba-ma ce nu ti-e clar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inainte de a comanda bijuteriile, am castigat la un concurs o bijuterie de pe site-ul lor. Mi s-a spus sa fac comanda pe THBoxes. Am ales bijuteria, am completat formularele si la sfarsit ma intreaba cu ce platesc, dar eu nu trebuie sa o platesc si nu stiu ce sa bifez.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ei, asta nu stiu sa-ti spun. Intreaba pe organizatoarea giveaway-ului sau pe pagina de FB a thboxes. Eu iti pot spune doar cum sa comanzi si cum sa platesti (numai prin PayPal).

    RăspundețiȘtergere