luni, 13 iunie 2011

New kids in town

Avem copii mici! In urma cu câteva zile, soțul meu a descoperit în gradină o pisică cu cei trei puiuți ai ei. Așa ca i-am adoptat. Le ducem zilnic crănțănele și apă  și se pare ca și mâțucii au început să mănânce hrana solidă, deși încă mai sug lapte de la mămica lor.
Iată-i !



12 comentarii :

  1. Fericito!
    Eu nu mai am decât un motan, și ăla, castrat de soră-mea!
    Și când te gândești că odată aveam 13... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. 13, Mel? Cam multi, nu?
    Astia micii is tare dragalasi, dar si speriosi nevoie mare. In schimb mama-pisica e foarte iubitoare si vorbareata. Cum ii dai un pic de atentie, cum incepe sa ti se frece de picioare, sa framante cozonacei...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce dulci sunt!
    Iar joaca lor si grija materna...
    Imi plac asa mult scenele de alint pisicesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Lady, uite-asa vezi ca, animalele sunt mame mai bune decat unii oamenii. Cand apar ghemotoacele pe langa ea, se intinde pe-o parte pentru a le da posibilitatea sa suga, chiar daca is deja marisori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumuseti pufoase si mici! :) Am si eu acasa la ai mei o pisica kaki ce a facut 4 puiuti complet diferiti : unul alb cu roscat, unul negru, unul tarcat, unul alb cu pete.

    RăspundețiȘtergere
  6. YJ, nu-i asa ca-s pur si simplu perfecti?

    RăspundețiȘtergere
  7. ce norocosi pisici sa te aiba prin preajma :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Georgi, sa vezi cum se aduna imediat cand le pun crantanele si le schimb apa... S-au obisnuit deja si asteapta reinnoirea proviziilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce drăguței sunt!
    Foarte frumos că aveți grijă de ei.

    RăspundețiȘtergere
  10. pisiciiiiiiiiiii!

    n-am mai comentat la postul dinainte, dar m-ai făcut curioasă cu cartea aia!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vio, nu-i cine stie ce, dar merge. Cum am zis si-n simulacrul de recenzie :D: e pentru perioadele cand nu vrei sa citesti ceva solicitant dpdv intelectual.
    Mai, si cu matzii e mare belea! Acu nu mai sunt asa fricosi, insa ma devalizeaza. Halesc intr-o veselie! cam 4 pumni de crantanele si doua cutii de 400 de grame de hrana umeda pe zi. Parca-i cantina sociala a primariei la mine la gradina =))

    RăspundețiȘtergere