sâmbătă, 6 august 2011

Mani-pedi cu voucher

Ieri am fost să-mi fac manichiura și pedichiura cu un voucher cumparat prin FunGroup la prețul de 14 lei. Salonul Geany Stil este in cartierul Alexandru cel Bun, în partea din spate a blocului cu 4 etaje din rondul autobuzului 28. Nu l-am nimerit chiar din prima, ci doar după ce am dat ocol blocului :D
Am fost întâmpinată chiar de domnișoara manichiuristă, care m-a rugat sa mai aștept 5 minute să se termine sterilizarea instrumentelor. Sigur, cum să nu. Îmi zic în sinea mea că au deja un punct în plus față de alții, pentru că respectă timpul în care trebuie sterilizate forfecuțele, pilele și ce-o mai fi. După ce le-a adus, am mai stat 2-3 minute să se răcească, însă în timpul ăsta deja eram cu picioarele la înmuiat. Manichiurista Alexandra e o fetiță tare drăgălașă, respectuoasă care, se pare, că și-a dat interesul să învețe la cursurile alea care au format-o profesional. Mi-a admirat cuticulele cvasi-inexistente și mi-a și recomandat produse pentru îngrijirea lor. Mi-a pigulit cu grijă toate unghiuțele, tălpile, m-a cremuit, mi-a făcut masaj cu ulei pentru cuticule, mi-a dat unghiile cu o bază cu vitamine și, la urmă, mi-a pictat unghiile cu un lac Opi de culoarea lavandei.


Toate produsele folosite sunt Orly și Opi. Salonul este foarte curat, elegant chiar, fotoliul de la mani-pedi e foarte comod, iar consumabilele sunt toate de unică folosință.
Ce să zic? Mi-a plăcut, așa că am rugat-o să-mi scrie pe un fly-er al salonului tarifele, pe care vi le spun și vouă.
Manichiura clasică (fără lac) 11 lei, cea cu lac 13 lei, cea expres (include și un gomaj) e 16 lei, iar cea french e 18 lei.
Pedichiura fără lac e 19 lei, cu lac e 21 de lei, iar french e 23 de lei.
Mie mi se par niște tarife de bun simț.
Dacă doriți, pe Alexandra o puteți suna pentru programare la numărul de telefon 0752 483682.
Vă mai scriu și numărul de fix al salonului Geany Stil - 0374 049554

11 comentarii :

  1. Nu stiu unde sa-ti scriu, dar iti multumesc acum din suflet pentru adaugarea pe blogroll.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult culoarea ojei, sa o stapanesti sanatoasa. Tu ce tip de card folosesti pt vouchere? Am vrut si eu sa iau ceva prin Fundeal si mi-a spus ca nu e bun cardul

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce sa-mi multumesti? Daca imi place ceva, o fac pur si simplu. Si tu scrii asa frumos, mai ales de pitica ta ghidusa :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana acum am tot cumparat de pe FunGroup (deocamdata au numai pentru Iasi) si o singura data prin GroupOn. Pe ambele am platit cu cardul de salariu Maestro. Pe altele, am observat ca nu se poate plati decat cu card de credit Visa sau Master.

    RăspundețiȘtergere
  5. :X, ms pt aprecieri. Pitica e muza mea de zi cu zi...

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pt lamuriri. Mai incerc deci, poate merge daca schimb cardul. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. Preturile sunt foarte bune in general, mult mai mici ca-n Bucuresti. Eu la mani-pedi am fost o singura data cu voucher, dar a fost o experienta pe care n-as vrea s-o repet... :))
    Ai facut o afacere buna, sa stii.

    RăspundețiȘtergere
  8. YJ, daca ai sti cat studiez ofertele inainte de a cumpara. Si nu dau nici o sansa celor care au vesnic oferte de vouchere. Asta imi spune ca oamenii nu-s multumiti si nu se mai intorc, asa ca afacerea supravietuieste doar cu ajutorul voucherelor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Moama, ce coloare...e fosforescenta?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu, Traiane, e chiar o culoare destul de potolita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce frumoasa este nuanta!

    Te astept si pe la mine, pupici.
    http://andreeadesign.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere