miercuri, 3 august 2011

Un pic de acțiune

Pentru că nu-mi ajungea acțiunea de curățare a casei după montarea unor geamuri noi, mâțul meu cel mic, Bambu, s-a gândit ca nu mi-ar strica și un pic de adrenalină.
Pe la 7 jumate a plecat soțul la birou, fără să-l fi condus până la ușă. Pe la 8, când am făcut un mic recensământ, descopăr că ăla micu nu-i nicăieri. L-am strigat, l-am căutat prin toate cotloanele... Nimic.
Îl sun pe soț și-l pun să rememoreze plecarea de acasă. Oare n-a ieșit pe ușă când ai plecat tu? Nu-i sigur. Oooof! Mai dau o tură prin casă strigându-l și nimic. Încui ușa și o pornesc pe scări. Sus, jos, în fața blocului. Cine m-o fi auzit o fi spus că-s nebună. Dar nu-mi păsa. Mâții mei nu ar supraviețui în libertate. Nu știu să se ferească de oameni, câini...
Nu-l găsesc. Sunt aproape disperată. Mă întorc în casă și reîncep căutarea. Plâng și-l strig. Nimic. Iau dulapurile din nou la rând. Și apare! Își făcuse culcuș în dulapul în care-și ține soțul bluejeanșii. Agale, căscând...
Acum face plajă

9 comentarii :

  1. =)) animalele astea au o predispozitie in a se culcusii prin dulapuri. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu, insa cautasem si nu era. Adica era, dar dupa teancul de pantaloni si nu l-am vazut. Si nici nu raspundea cand il strigam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bre, io l-am "uitat" pe Pufi pe hol, in fata usii de la ap. si a stat acolo 3(trei) ore pana a sunat un vecin la usa...n-a zis macar un HAM!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Traian, Pufi al tau e catel, deci ceva mai destept decat o pisica de apartament, asa ca a ramas pe loc ca poate iti aduci aminte si-l "reintregrezi" in familie
    @Lecterito, ar trebui. Sau macar o zgardita cu clopotel :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce blanita frumoasa are!Ele au obiceiul sa doarma pe unde apuca.Pisica mea avea obiceiul sa doarma in lighean.Este o frumusete de motanel!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Aurelia: Asa-i, tocmai de aia l-am cautat "si-n gaura de sarpe"

    RăspundețiȘtergere
  7. :( aoleu cum e cu pisiceii astia , si eu mi-am luat unul de curand si asa stau cu grija cand nu sunt acasa ..

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexandra, daca ai asigurat geamurile cu plase, daca ai grija cand umbli pe usa de la intrare, nu ai de ce sa te temi. Matzii nu au simtul inaltimii si pot oricand cadea de la geam, de aceea niste plase prinse bine ii protejeaza.

    RăspundețiȘtergere