miercuri, 28 septembrie 2011

Parfumuri

Îmi plac parfumurile! O zic ca să știți cu cine aveți de-a face :D
Colecția mea numără în momentul ăsta doar 9 parfumuri, însă am de gând s-o măresc. Nu, nu chiar acum, pentru că traversez o criză financiară destul de serioasă. Aștept reducerile masive de Crăciun de la strawberrynet și poate până atunci mă redresez cu banii.

De la stânga la dreapta sunt Shi, Eternity summer, V ete, Voile de jasmine, 5-th Avenue, Incanto, Murmure, Emerald Dream și  Green Tea. Unele dintre ele, după cum se poate observa, sunt pe terminate, dar "trag de ele" cât pot pentru a mă bucura de mireasma lor cât mai mult timp.
Dintre toate, unul singur nu-mi place: Bulgari-Voile de jasmine. Mi se pare îmbâcsit, prăfos... Miroase a pudră veche, dulceagă. În schimb, Murmure-ul (cel din dreapta, spate) e cel pe care-l iubesc și dacă mi-aș permite, l-aș face parfumul meu semnătură. Shi si Eternity nu rezistă pe pielea mea nici de acasă până la birou, însă le-am folosit pentru că-mi plac. Celelalte nu se remarcă prin nimic. Poate doar Incanto, prin persistență (chiar și seara încă-mi mai miroase pielea).
După cum poate ați remarcat, în spate dreapta mai e și parfumelul LA Style pe care l-am cumpărat cu ceva timp în urmă, dar care nu mi-a plăcut și de aceea nu-l folosesc, cu gândul că am să-l fac cadou cuiva, la nevoie :D

Un comentariu :