miercuri, 30 noiembrie 2011

Reviews Illamasqua DWS şi Barry M Lemon Ice Cream

Ieri am ridicat de la poştă ultima comandă dată la Asos constând din două lacuri de unghii.
Unul e Illamasqua culoarea DWS

sursa foto
şi Barry M Lemon Ice Cream

sursa foto
După cum observaţi, fotografiile sunt preluate de pe alte bloguri pentru că, deşi aseară m-am chinuit şi cu blitz şi fără, n-am reuşit sa fac nişte poze care să vă arate nuanţele adevărate, aşa că am decis să caut pe net.
Acum să vă spun impresiile mele despre cele două lacuri:

Illamasqua DWS e cel mai bun lac de unghii pe care l-am avut vreodata! Arată perfect într-un singur strat, se întinde perfect... E un lac cremos, uşor de aplicat. În fotografie unghiile au aplicat în mod sigur şi un top coat, pentru că în mod natural, lacul nu este chiar aşa de lucios.

Celălalt, Barry M, este mai transparent, însă în două straturi arată foarte bine. În fotografia de mai sus, lacul este aplicat în 3 straturi, mult prea mult aş zice eu, pentru că galbenul  devine mult prea intens.

3 comentarii :

  1. buna seara sunt alexandra de la geany stil si vreau sa va anunt ca nu mai lucrez acolo,sunt in alta parte si va astept daca doriti...eu am acelasi numar de telefon...o seara placuta!(mi-a placut de dvs. sunteti o dulcica)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Alexandra! Ma bucur ca inca ma mai citesti. Imi poti spune aici unde lucrezi acum? Daca nu, trimite-mi te rog un mesaj la adresa de contact. Sper sa nu-mi fie prea "peste mana" locatia noului tau loc de munca.

    RăspundețiȘtergere