duminică, 27 noiembrie 2011

Site-ul unor hoți

Tocmai am descoperit un site care-mi copiază cu nerușinare fiecare postare. Și nu numai ale mele, ci și ale altora, aflați sau nu în blogroll-ul meu.
Inițial am crezut că nu văd bine, că mi se pare, însă totul este acolo, inclusiv fotografii. Pe lângă articolele mele, cu poze în care sunt EU, mai sunt și articole cu fotografii ale Aureliei, una dintre bloggerițele pe care le urmăresc eu. Oricum, e o varză! Postările mele, ale Aureliei, ale altor fete (pe blogul cărora le-am citit la vremea respectivă, dar nu-mi mai amintesc care și ce a scris), postări ale unor bloggeri din străinătate... Din asta e compus.
Site-ul  ăsta (martorocular.ro) n-are nici un fel de contact, iar tentativele mele de a-l raporta către Google, s-au soldat cu eșecuri.
La interogarea "whois" îmi apar următoarele date:

Domain Name: martorocular.ro
Registrar: Nettissimo Rom SRL
Whois Server: http://whois.rotld.ro
Referral URL: http://www.nettissimo.ro

Name Server: ns2.gruprc.ro
Name Server: ns1.gruprc.ro

Domain Status: OK


Are cineva idee ce aș putea face în cazul ăsta?

UPDATE  Între timp, site-ul a dispărut! Oricum e dubios, pentru că acum domeniul apare ca fiind al Realitatea Media.
La nivelul A-listerilor, hoția-i și mai mare. Astăzi, Julius l-a dat în judecată pe păcăliciul ăla de Mihai Morar, pentru că s-a săturat omul să i se folosească glumele, fără citarea sursei, pentru propășirea emisiunilor susnumitului MM. Succes Jul!

4 comentarii :

  1. Buna Miki!Azi dimineata am vazut postarea si nu mi-a venit sa cred!Am intrat si eu pe acest site fantoma si am ramas la propriu cu gura cascata.Acest individ sau individa a copiat postariile mele cuvant cu cuvant si pozele mele personale!Nu pot sa cred ce minte au acesti oameni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Intre timp am reusit sa intru in contact cu cineva de la Blogger care mi-a spus ca singurul lucru pe care pot sa-l fac pentru a nu-mi mai fi preluat continutul de acum inainte, este sa setez feed-ul la minim. Eu l-am setat "pe scurt". Anterior era "complet". Vom vedea daca are vreun efect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil e cineva care n-are ce face si copiaza din bloguri, nu te necaji prea tare, din astea sint o gramada, apar, dispar... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Siuzi, m-am enervat aseara cand i-am descoperit, insa, intre timp mi-a trecut. Proprietarul site-ului ala e doar un humanoid jalnic. Privind din alt unghi, ma simt ca o valoare blogheristica, demna de a fi copiata =))

    RăspundețiȘtergere