marți, 20 decembrie 2011

MiniPrix, loveşte din nou!

 Cu mare întârziere (drept pentru care, să mă iertaţi!), vă arăt ce am comandat ultima dată de la MiniPrix.



Primii sunt nişte balerini din pânză, marca Lefties, pe care am dat 7,2 lei. Sunt lucraţi bine, sunt comozi şi, probabil, îi voi încălţa cu plăcere la vară.







 Acest pulover (ei îl numesc rochie :D) este gros, culoarea este foarte plăcută, doar modelul nu mă avantajează prea tare. Drept urmare, am făcut nişte găici pe linia de sub bust şi am trecut prin ele o panglică din satin bleumarin, pe care o leg în faţă cu o fundă nu prea mare şi aşa mai reduc din efectul "pulover pentru gravide".
 Puloverul ăsta (Bershka) îl mai am şi pe bej, încă de anul trecut, când am dat pe el 9 lei. Este, de asemeni, un pulover gros, care mie mi se pare indispensabil în iernile reci.

 Puloverul ăsta Cache-Cache e piesa de rezistenţă a întregii comenzi: e aşa de fin şi dintr-un material aşa plăcut, încât l-aş purta în fiecare zi.
Rochia asta Kiabi, e cam urâţică. Totuşi am îmbrăcat-o o dată, în combinaţie cu o jachetă roşie cu mânecă scurtă. Partea de sus e destul de largă,dar mânecile sunt strâmte şi-mi sunt şi cam scurte. Nu-i cine ştie ce, dar nici nu aveam mari aşteptări dat fiind preţul întreg de 29 de lei. Exact atâta face! :D

Toate aceste lucruri le-am luat cu reducere de 20%, în weekend-ul în care judeţul Iaşi a beneficiat de această ofertă.

Fotografiile sunt preluate de pe site-ul MiniPrix

2 comentarii :

  1. cat a costat puloverul de la Cache- Cache? Seamana mai mult ca o rochita. Sa le porti sanatoase pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Maya, intr-adevar e un pic mai lungut, dar pentru mine nu poate fi rochie pt. ca-s inalta (1.77 m.). A fost 49 lei minus 20%.
    Uite-l aici https://www.miniprix.ro/produs/73776/pulover-haine-dama/

    RăspundețiȘtergere