miercuri, 18 ianuarie 2012

A "n"-a oară, StrawberryNet

După cum promiteam aseară, revin azi cu info şi imagini ale produselor comandate ultima dată de pe StrawberryNet.

Primul este apa de parfum Bill Blass de 80 ml., despre care am citit numai review-uri pozitive. L-am căutat în România şi l-am găsit doar la un singur magazin online, la preţul de 200 şi ceva de lei. Eu l-am luat cu 90 şi ceva de lei (nu-mi mai amintesc exact şi nu mai caut factura). Deşi l-am comandat în "blind", sunt foarte încântată de el. E un parfum floral, în care eu disting extrem de pregnant, încă de la început, lăcrămioare (lily-of-the-valley) şi tuberoze, care de fapt apar ca fiind note de mijloc. Pe pielea mea persistă cam 5 ore, ceea ce zic eu că e bine, dat fiind faptul că am pielea uscată şi, după cum se ştie, pe acest tip de piele parfumurile persistă mai puţin.



Cel de-al doilea produs comandat este Undercover UC3 de la Laura Mercier de care, de asemenea, sunt foarte mulţumită, deşi l-am cumpărat pentru a nu plăti acel 10% în plus pentru parfum :D E drept că am căutat şi citit review-uri care lăudau acest corector/anticearcăn, dar n-am crezut că va face chiar minuni cu zona "minată" de sub ochii mei. Îl aplic după fondul de ten şi acoperă foarte bine atât cearcănele, cât şi edemele, estompând chiar şi ridurile fine.



Înainte de a încheia, vă spun că a apărut pe StrawberryNet prima ofertă de parfumuri pentru Valentine's Day și vă mai ofer o fotografie făcută cu noua cameră foto

5 comentarii :

  1. Si mie-mi place. In gradina firmei la care lucrez (parc dendrologic) sunt veverite si azi am tot stat cu ochii pe geam, poate-poate vad vreuna s-o fotografiez :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Of de cateva zile ma mananca si pe mine sa dau o comanda de pe strawberry. Trebuie sa cumpar un parfum barbatesc, pana in maxim 120lei mai mult nu sunt dispusa sa dau. Imi poti recomanda ceva persistent, fresh si cat de cat de firma? Nu de alta dar i-am facut cadou un portofel Thierry Mugler si habar nu avea cine e ala. :)) Barbatii astia... Sincer eu pentru mine nu mi-am cumparat pana acum parfumuri scumpe, in ultimii ani de cand am venit la facultate sunt o mica zgarcita cu mine insami. Pacat ca de cele mai multe ori eforturile mele de a le smulge celorlati un zambet de multumire nu prea dau roade, si imi place mult sa fac cadouri, dar ma dezamagesc unele persoane prin comportament.
    Scuze, m-a luat valul vorba aia si am dat pe afara. :)) Te-am pupat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, stiu asa de bine cum e cu cadourile neapreciate la justa valoare...
      In ceea ce priveste o recomandare, nu prea stiu sa-ti fac, pentru ca ce are sotul meu (si stiu cum miroase), nu sunt la oferta. Iti sugerez sa te uiti pe strawberrynet si sa alegi ce crezi tu ca iti permiti, si apoi sa-l cauti pe fiecare in parte pe www.fragrantica.com. Ca sa poti "zburda" in voie pe site, fa-ti cont. Din multele opinii de acolo, tragi tu o concluzie (daca i se potriveste sau nu, daca e persistent etc.). Multe dintre parfumurile mele sunt cumparate dupa ce citesc acolo :D

      Ștergere
  3. Ma scuzati ca ma abat de la subiectul esential al acestui articol, dar as avea o rugaminte mare - spune-mi, te rog, Maya, de unde ai achizitionat portofelul barbatesc Thierry Mugler?! Trebuie sa fac un astfel de cadou si am cautat efectiv peste tot in Bucuresti, nu mai stiu unde pot intreba, am cautat si pe internet, dar nimic. Daca se poate sa-mi dai o sugestie in acest sens, multumesc anticipat si raman indatorata! Andreea.
    P.S. Miki, felicitari pentru blog - sunt o fana a review-urilor si totodata foarte recunoscatoare ca se pot gasi asemenea informatii, iar asta cu aportul consistent al fetelor cu blog-uri de acest tip!

    RăspundețiȘtergere