luni, 12 martie 2012

Amestecate, ca lunea !

După o minivacanţă care a conţinut, pe lângă sâmbătă şi duminică, şi vinerea, azi dimineaţă aveam aşa un "chef de muncă, dor de ducă" de numa. Dar o să îmi revin. Pe miercuri, aşa :D
Cum spuneam într-o postare trecută, pe 7 am împlinit 44 de ani (Doamne, cum trece timpul...), însă nu am petrecut într-un mod deosebit şi nici cadouri nu am prea primit. La prânz, am invitat câţiva colegi mai apropiaţi să luăm masa la cantina firmei şi, am devorat un tort de frişcă cu fructe făcut de una din bucătărese cu ocazia asta şi cam atât. În rest, am primit ceva bombonele şi flori, iar gaşca mi-a dat bănuţi într-un plic, nevrând să rişte să-mi cumpere ceva care să nu fie pe gustul meu.
Vineri am profitat de ziua liberă şi de faptul că era sărbătoare şi i-am făcut o vizită mamei, ocazie cu care m-am plimbat prin vechiul meu cartier până mi-au îngheţat toate cele. Iniţial pornisem în căutarea unui salon unde să-mi fac manichiura şi m-am gândit că din alea multe care sunt, oi găsi eu unul care să mă rezolve fără programare. M-am înşelat, aşa că nu mi-a mai rămas decât să casc gura pe la magazine şi chioşcuri de ziare de unde, de altfel, mi-am luat două exemplare din revista In Style cu câte o pensulă pentru machiaj (una pentru blush şi una pentru fard de ochi) şi două exemplare din suplimentul revistei Femeia cu câte o ojă Fontana Contarini.

pensule Marionnaud

oje Fontana Contarini nr. 29 (stg.) și 71 (dr.)

Oja Fontana Contarini nr. 71 (un singur strat)

Spre după-amiază, îngheţată, m-am întors acasă, nu înainte de a trece pe la magazinul de jos să mă reaprovizionez cu legume, fructe şi nişte zarzavaturi, încât să nu mai fiu nevoită să ies, pentru că-mi propusesem 2 zile de leneveală.
De lenevit, am lenevit, însă am fost nevoită să ies totuşi, pentru că m-a sunat Gabi, maseuza, că a anulat cineva o programare şi ştiindu-mă dornică de cât mai multe masaje, mi-a alocat mie timpul ăla.
În rest, am gătit ceva, am făcut un pic de curăţenie, am spălat câteva rufe, am început să urmăresc un noua serial (Cougar Town - destul de nostim!) şi, bineînţeles am bântuit liber pe net. Cu ocazia asta am văzut că a apărut oferta Stylebox pe luna martie, care-i total dezamăgitoare (exceptând o mascara Deborah - full size, restul sunt doar mostre de 1-2 ml., numite pompos de ei miniproduse. Deci, luna asta zic PAS).
În altă ordine de idei, am primit de la o farmacie Sensiblu două mostre din fondul de ten Vichy Dermablend 25 (nude), iar astăzi am folosit un pic dintr-una. Toate fetele care m-au văzut (și le-am cerut părerea obiectivă) au spus că arată foarte bine, natural și că doar la o privire atentă se vede că-s dată cu fond de ten. Acoperirea, zic eu, nu e chiar așa de mare cum spun ei, însă destul de bună. A oxidat ușor în zona sprâncenelor, dar nu supărător. Oricum, mai am să mă dau de vreo câteva ori și am să vă spun concluzia finală.

4 comentarii :

 1. Eu nu gasesc pensula pentru fard.......Astazi ar trebui (sper) sa apara revista OK! cu produse Yves Rocher!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici eu nu am mai gasit, desi am mai cautat, pentru ca am vazut la fete ca sunt tot felul de pensule, forfecute, pensete...
   Eu am luat doar o singura data o revista cu cadou YR, un fard de ochi lichid care m-a dezamagit. Se aduna in pliul pleoapei la nici 10 minute dupa ce ma dadeam. De altfel, a fost si singurul produs YR pe care l-am avut vreodata.

   Ștergere