joi, 29 martie 2012

Părerea mea despre fondul de ten Vichy Dermablend

În urma interpelărilor primite pe e-mail de a-mi exprima opinia despre fondul de ten Vichy Dermablend, dau curs solicitărilor, făcând totodată şi câteva precizări.
Spuneam aici că mi-l doresc, însă n-am reuşit încă să-l cumpăr. Părerea mea e formată în urma folosirii celor două pliculeţe în nuanţa 25 (nude), primite de la o farmacie Sensiblu.
Precizez că tenul meu este matur şi uscat.
Cele două pliculeţe mi-au ajuns primul pentru trei aplicări, iar al doilea pentru patru.
Deci, după 7 zile în care l-am avut pe faţă, pot să spun că-mi place.
La plusuri aş menţiona:
- gradul de acoperire e mediu spre mare
- dat într-un singur strat acoperă binişor şi estompează un pic ridurile
- nu usucă tenul (aspect foarte important pentru mine!)
La minusuri aş trece:
- nu acoperă în nici un caz aidoma reclamei (eu am pe obrazul stâng 3 pete mici de melasma şi NU le acoperă)
- dat în mai mult de un strat obţii efect de mască şi, mai mult, evidenţiază ridurile oricât de fine ar fi
- nu rezistă 16 h (cum spune în reclamă)
La vremea asta sunt undeva între nuanţa 15 (opal) si 25 (nude), însă după ce o să mă "prindă" un pic soarele, o să meargă la fix 25. Până atunci, sper să găsesc o ofertă bună şi să-l cumpăr, pentru că 90 de lei cât era la Sensiblu, nu mă îndur să dau.

11 comentarii :

  1. Nu l/am folosit inca.Eu mi/am cumparat un fond de ten de la Miss Sporty cu 17,5lei si sunt multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am folosit si eu produse Miss Sporty cu vreo 20 de ani in urma si-mi placeau. Acum, din pacate, sunt prea usurele pentru nevoile mele (riduri, cearcane, melasma etc.)

      Ștergere
  2. eu nu ti-as recomanda vichy.. e mult prea scump pentru ce poate, daca nu ma insel contine alcool in ingrediente, nu cred ca vrei sa stai cu alcool pe fata juma din zi (pt ca alcoolul iti usuca fata si mai rau faci riduri). Cu mana pe inima iti spun ca nu se merita. Poti sa pui un pic mai multi banuti si sa iei ceva mai bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alexandra, am avut si mai bune. Christian Dior n-are acoperirea care mi-ar trebui mie,dar totusi as recumpara Natural Glow Hydrating pentru ca arata destul de bine pe fata mea, Calvin Klein Infinite Matte nu arata rau, dar se ia pe gulerele camasilor, telefon, iar EL Double Wear are acoperire buna, dar usuca ca naiba. Asa ca mai caut.

      Ștergere
  3. Ai incercat fond de ten mineral( e in pulbere, nu contine substante periculoase, se aplica cu o pensula tip kabuki si deasupra poti da cu apa termala/ minerala/ de care vrei tu) Nu stiu ce marci sunt in Romania dar trebuie sa fie si unele mai ieftine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, nu am incercat pentru ca am impresia ca acoperirea e cel mult medie. Ma insel? Am zile cand pot folosi un fdt cu putere de acoperire minima (zilele astea pielea mea arata destul de bine, fara sa fi facut ceva deosebit!),iar in altele, insa, fara unul cu acoperire mare, arat creepy :D
      Tu ce experiente ai cu fdt mineral?

      Ștergere
    2. Eu folosesc. Cu apa pulverizata peste da impresia de proaspat. Apoi seara nu arata a fard obisit. Dispare treptat. Mentiobez ca folosesc creme naturiste sau doar ulei de jojoba.

      Ștergere
    3. Zi-mi si de la ce firma e si cum se cheama fdt, ca eu oricum nu cumpar cosmetice din Ro, decat extrem de rar, si poate il gasesc pe unde comand eu in strainatate.

      Ștergere
  4. stai ca am revenit (inainte te citeam de pe telefon, acum am descoperit o lume intreaga aici pe blog!) noh, a nos moutons, cum bine zici: tocmai am fost in tara si am dat iama la DM in produse Alverde. Au o gama minerala pe care am testat-o si nu ma plang si am gasit si un fixator (MAC are unul la vreo 20 de euro, daca imi aduc aminte. Sau or fi 32?!),. produsele astea sunt doar cu ingrediente naturale, fixatorul (am gasit pe youtube si reteta cum se face dar nu ma pun sa produc)contine glicerina. Singurul dezavantaj al produselor minerale e ca zboara si le respiram (pana ne machiem). daca oi simti ca respir greu vreodata in timp ce ma machiez imi pun niste vata in nari. Hai ca rad curcile de mine.

    RăspundețiȘtergere
  5. fixatorul e un spray, te pudrezi toata si la sfarsit dai cu fis/fis si nu pari cu pielea in ghips ci ii da o lumina de fard in crema :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, am auzit de produsele Alverde de pe bloguri, insa la Iasi nu este inca (nici nu stiu daca va fi!) un magazin DrogerieMarkt. Au doar in sudul si vestul tarii.Io mi-as tine respiratia cat ma machiez, numa sa am de ce/pentru ce :D

      Ștergere