miercuri, 18 aprilie 2012

Revenons a nos moutons !

N-am făcut mare lucru zilele astea: am mâncat, am băut (Pepsi!), am început să urmăresc un nou serial (The Good Wife - bunișor!), iar luni, pentru că a fost frumos afară, am fost la cimitir să-i vizitez pe tata și pe socrul meu. Marți am zăcut. M-a chinuit o durere teribilă de cap care nu a vrut să treacă nicicum, deși am luat vreo 3 ibuprofen, am dormit vreo 2 ore... M-am hodorogit, ce mai!
Oricum, zilele astea am descoperit că, în curând, n-o să mai văd Palatul Culturii de la geamul propriu și personal, pentru că se mai ridică o clădire (două?!) fix pe traiectorie.


Dacă vă interesează stadiul lucrărilor de la Palas, vă mai pun două poze



 Mă gândesc că inaugurarea anunțată pe 31 mai va fi pentru o parte a complexului, pentru că eu nu văd să se finalizeze lucrările într-o lună și jumătate.



Mai vroiam să vă arăt și ce bunătăți am cumpărat săptămâna trecută de la Lidl


Au ăștia niște dulciuri de-a dreptul mortale. S-au mai scumpit, dar oricum sunt mai ieftine decât mărcile celebre și tot atât de bune.


Uitam să vă zic că am reușit să citesc o carte (chick-lit) cumpărată cu o revistă glossy (nu-mi mai amintesc care) și mi s-a părut îngrozitor de stupidă. Se numește Greșelile Mirandei, habar n-am de cine e scrisă că n-o am în preajmă și nici nu cred că contează prea mult. Oricum n-aveam chef de ceva mai doct, așa că am parcurs-o până la sfârșit. Dacă totuși vreți să vă zic două vorbe despre ce se povestește în susnumita producție literară, let me know.
Cam așa mi-am petrecut eu Paștele, influențată fiind și de vremea ploioasă care, iată, parcă a mutat cursul Bahluiului pe strada mea


Hai, vă pup și să aveți o săptămână bună, atât cât a mai rămas din ea!

10 comentarii :

  1. Palasul va fi gata dupa ce voi pleca eu din Iasi, presimt asta. :( Oricum poate ne vedem la deschiderea New Look sau H&M. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De terminat, il termina vara asta. Pana-ti dai licenta, faci cateva vizite. Eu trag sfori poate reusesc sa merg la inaugurarea de pe 31 mai si-ti dai seama ca mi-ar face mare placere sa ne intalnim, la oricare din inaugurari.

      Ștergere
    2. Pai trebuie sa fie si blogosfera ieseana pe acolo, nu? Deci nu trebuie sa lipsim. :)) Si mie mi-ar face mare placere sa te cunosc personal, abia astept.

      Ștergere
    3. Exact asa am motivat si io cand am inceput sa fac lobby pentru invitatie! Si nu oricare parte din blogosfera, ci aia feminina interesata de cârpiţe şi smacuri =))

      Ștergere
  2. Păi, ce să faci pe o vreme ca asta?!
    Cu așa ceva m-am îndeletnicit și eu: zăcut în pat, văzut filme, citit chestii ușoare...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si totusi lumea mişuna pe strazi, chiar si cand ploua torential. Oricum eu nu-s genul "hai si la naşul, hai şi la finu'..." :D

      Ștergere
  3. Ete cumva acel mare magazin despre care se spune ca se construieste ilegal?Au deschis si in Braila H%M si in primele trei zile au avut reducere 20% la orice produs.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, nu e doar un magazin, ci un intreg complex cu multe cladiri de birouri, locuinte, un parc mare si, bineinteles, spatii comerciale. Multe si mari. Intre timp s-au lamurit lucrurile si nu e nicicum construit ilegal. E, de fapt, un parteneriat public-privat (terenul dat de primarie contra unor redevente sau asa ceva si constructii ridicate de Iulius Group). Printre magazinele care se vor deschide sunt H&M, New Look, C&A, L'Occitane. Uite, daca vrei poti sa te uiti pe site-ul lor.

      Ștergere
  4. Bre, da' pa strada voastra, n-a auzit nimeni de asfalt?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe strada noastra (e o alee, de fapt) mai este pe alocuri asfalt. S-a distrus in momentul in care au inceput lucrarile de bransare la canalizare pentru complexul Palas. Zilnic treceau masini de tonaj greu incarcate cu pamant excavat, conducte de diametre mari si tot felul de alte piese grele. Gura lumii spune ca in curand au de gand sa refaca strada. Nu stiu cine, pentru ca daca o face primaria (din bugetul local), nu mi se pare normal, distrugerile aparand in urma unei lucrari pentru o investitie privata. V-om trai, si v-om vedea!

      Ștergere