vineri, 18 mai 2012

Postare cu multe poze

În ultimul timp m-am ocupat de tot felul de chestii, numai pe blog n-am prea dat. Așa că, hai să vă spun ce-am mai făcut, ce-am mai cumparat...
Mă știți de "perdelofilă", nu? Așa că atunci când am găsit noi modele la magazinul de la care le-am cumpărat și pe celelalte, n-am putut rezista, Deci, iată noua mea perdea de la bucătărie!


Nu-i frumoasă? Mie-mi pare tare veselă.
În rest, ce să vă mai spun... Deși acum vremea e cam rece pentru mijlocul lunii mai, mica mea grădină e verde. Brăduții plantați în vara 2010 au mulți mugurași, căpșunii sunt plini de floricele, iar pisicii născuți acolo, și care au rămas considerând locul ca fiind casa lor, sunt frumoși și sănătoși.





Tot zilele astea mi-a înflorit și un trandafir japonez, urâțel, strâmb, și care nu a mai înflorit niciodată de când îl am.

În weekend-ul ăsta suntem sub cod galben de ploi și vijelii, așa că, cel mai probabil, vom sta acasă, cu excepția unei incursiuni la cimitir, unde trebuie să recepționez o lucrare pe care am comandat-o pentru mormântul tatălui meu. Sper să-mi îngăduie Doamne-Doamne o oră fără ploaie și vânt, cât să fac și lucrul ăsta.
La final, vă las cu două poze ale aceluiași personaj: câinele de la firmă, care este un alintat. El este Zdreanță!
asta iarnă, dormitând pe covorașul lui!

acum, după o vizită la stilist!
Aveți grijă de voi!

8 comentarii :

  1. oooo zdreanta si-a tras frizura :X Super perdeaua <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, in fiecare primavara merge la vet si la frizat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Câinele ăsta, după cum arată, are sigur un brac german printre strămoși.
    Faină potaie, mai ales acum, frizată și țanțoșă! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mel, da. E brac cu schnautzer. Cel putin asa a zis veterinarul. Cand s-a aciuat la noi in curte (acum aprox. 2 ani), l-am vazut ca e ingrijit, de oarece rasa (nu stiam noi exact care), cu zgardita si i-am cautat stapanii. Insa, la un moment dat ne-a spus cineva ca a vazut cum a fost lasat intentionat, asa ca l-am adoptat. Face ce vrea din noi! :D

      Ștergere
  4. Imi place perdaua, e chiar "revigoranta" :)) Ce sa mai spun despre cei 5 pisici, am mai citit o data articolul astazi si poza cu pisicile imi dadea un sentiment ciudat, acum mi-am dat seama de ce... 5 pisici care seamana cu 5 purcelusi mici la ora pranzului. Prea faina poza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, eu is suparata de luni dimineata: cineva l-a furat sambata dimineata pe Zdreanta! Pot sa te rog sa arati poza colegilor tai, poate-l vede cineva, undeva in Iasi? Oferim recompensa.

      Ștergere
  5. Miki voi da share la poza pe Facebook. Nu v-ati gandit poate a plecat singur, sau poate l-a vazut cineva aici pe blog si s-a gandit sa il fure? :( Imi pare rau sincer, era chiar simapatic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, de plecat singur, nu pleca atatea zile, pentru ca-i castrat, deci nu mai umbla dupa fete. Sa-l fi luat cineva care l-a vazut pe blog... Hmmm... Nu stiu ce sa spun... N-am dat niciodata date exacte despre locatia/denumirea firmei la care lucrez, dar in sinea mea ma simt un pic vinovata, sa stii.

      Ștergere