vineri, 8 iunie 2012

Cadouri, cadouri...

Ieri, o veche amică, medic dermatolog,  mi-a făcut o surpriză minunată aducându-mi nişte produse dermato-cosmetice pentru a le încerca. N-am apucat să le fotografiez, aşa că sunt nevoită să pun poze de pe net
Tratament de atac pentru : 
-hiperpigmentatii 
-lentigo actinic , senil 
-melasma 
-hiperpigmentatii in placa 
Datorita formulei combinate ce asociaza 6 substante active depigmentante perfect sinergice , Neotone stopeaza productia excesiva de melanina si inlatura eficient hiperpigmentatiile deja instalate . 

Indicatii:
-Imbatranirea prematura a pielii;
-Pregatirea pentru peeling-uri medicale,si dupa acestea;
-Lentigo actinic si senil,melasma;
-Ihtioza si hiperkeratoza;
-Cicatrici postinflamatorii(acnee);
-Acnee retentionala/chistica.
Glyco A crema micro peeling are menirea de a lasa o piele sanatoasa, eliminand celulele moarte. Efectiv face un polish al pielii si inoieste celulele acesteia. Ajuta la tratamentul acneic si lumineaza zonele depigmentate.
Cu concentratie mare de minerale, activatori al hidratarii.
Minerale din apa termala Uriage sunt asociate cu osmoliti organici pentru a crea o hidratare dinamica. Activeaza mecanismele de hidratare celulara, le regleaza si prelungesc efectele sale durabile.
Asigura un confort imediat si o hidratare pe masura. In plus pielea este protejata de agresiunile zilnice ale factorilor de mediu.
Protectie solara foarte ridicata.
  • Fara parfum.
  • Fara parabeni.
  • Non-comedogenic.
  • Testat sub control dermatologic.
  • Rezistent la apa .
Indicatii: Piele sensibila sau predispusa la intolerante solare, cunoscute si sub numele de alregii solare. Previne aparitia melasmei (masca de sarcina). Fotosensibilitatea indusa de medicamente. Intensitate solara ridicata.
Proprietati: Anti-UVA-UVB la suprafata pielii. Anti-degradare celulara in interiorul epidermului. Protectie ridicata si fotostabila UVB-UVA Ultra prin filtrele Mexoryl SX si XL. Extractul de Senna Alata completeaza actiunea filtrelor impotriva degradarii celulelor pe termen lung.
Textura hidratanta si fondatnta, fara efect gras. Cu apa termala La Roche-Posay, natural bogata in seleniu, cu efect impotriva radicalilor liberi.

Uriage SPF 50+ Creme Teinte este crema protectoare colorata pentru discromii ideala pentru pielea normala si sensibila. Delicat parfumata, nu este lipicioasa si lasa pielea perfect hidratata si protejata.Contine apa termala Uriage.
Uriage SPF 50+ Creme Teinte 50 ml
Deseară am să-l pun pe soţ să-mi facă o poză pentru a avea o referinţă la terminarea tratamentului. You know, before&after :D

Scuzaţi greşelile gramaticale şi de typo din descrierea produselor. Sunt preluate de pe net, după cum ziceam şi  mai sus, iar acum nu mai am timp să le editez.

Să vină weekendul mai repedeeeee!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu