joi, 21 iunie 2012

Părerea mea despre Detoxicolon

M-am bucurat când am fost selectată să testez Detoxicolon pentru că în ultimele două luni m-am îngrăşat 5 kg. situaţie pe care o pun pe seama faptului că am renunţat la fumatul clasic  (fumez ţigară electronică) şi, poate de aceea,  zilnic, am chef de ceva dulce, deşi până acum mâncam dulciuri foarte rar. Mai mult, mă confrunt cu un tranzit intestinal leneş şi am sperat ca Detoxicolon să rezolve disfuncţia asta.
Am început să iau produsul pe 10 mai, iniţial câte 3 măsuri în fiece dimineaţă, conform prospectului. Singura modalitate de a-l înghiţi a fost cu apă rece, altminteri îmi era teribil de greaţă. Am încercat cu iaurt, însă îmi era mai greu să mestec iaurtul cu plantele alea în el, decât să le dau pe gât cu apă. Am luat Detoxicolon timp de 15 zile, însă rezultate nu am avut, din pacate, de nici un fel. Şi aici mă refer în primul rând la reglarea tranzitului. Chiar şi după atâtea zile de tratament, "minunea" se întâmpla tot o dată la 2-3 zile, cum se întampla şi anterior începerii tratamentului. În greutate n-am scăzut deloc, iar produsul îl înghiţeam din ce în ce mai greu. Când am început să ameţesc, să am crampe musculare, o sensibilitate dureroasă la nivelul sânilor şi, sporadic, spasm palpebral inferior la ochiul stâng, am întrebat medicul de la firma la care lucrez ce să fac şi acesta mi-a recomandat să încetez să iau produsul. 
Asta este experienţa mea cu produsul Detoxicolon. Am început să iau, la recomandarea aceluiaşi medic, un complex de Ca şi Mg şi simptomele menţionate mai sus s-au redus semnificativ, iar unele chiar au dispărut (nu mi se mai "zbate" pleoapa).
Se pare, însă, că sunt un caz izolat, toţi ceilalţi care au testat Detoxicolon cu ajutorul Denisei declarându-se multumiţi. 
Puteţi citi aici şi alte opinii. 

12 comentarii :

  1. nici pe mine nu m-a ajutat prea mult , faina simpla de psyllium face acelasi lucru si conta 7 ron

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca nu ma mai tenteaza nimic de genul asta, pentru ca mie mi-a facut mai mult rau decat bine.

      Ștergere
  2. Stiu ca senzatia este cam....Nu am avut ce face si am tinut pana acum 3 cure cu Detoxicolon.Pot spune ca incepuse sa-mi placa.Pe mine m-a ajutat foarte mult si am avut rezultate.Depinde si de organism.O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-ti doresti, iti pot trimite cutia pe care o am. Am consumat cam 1/3 din continut.

      Ștergere
  3. Acuma, nu stiu, banuiesc ca tu stii cel mai bine organizmul tau si tabieturile intestinului tau gros si subtire. :) Cu scaunu, ca sa zic asa, daca te supara problema, poti rezolva - si e demonstrat stiintific - daca maninci lucruri cu "fibra", gen cereale, fructe si legume. Si multa apa.
    Eu pot sa-ti povestesc mai multe, daca vrei, dezvolt, daca era numai despre medicamentul respectiv, nasol ca n-a mers, sper ca n-a costat mult!
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siuzi, io mananc fibre si acu, de cand a aparut pepenele verde, nu ma mai confrunt cu "problema".
      Produsul asta l-am castigat la un concurs si mi l-a trimis firma producatoare (Dacia Plant) pentru ca sa-l testez, deci nu l-am platit.

      Ștergere
  4. Eu am avut o pb o data cu o tinctura de nush ce, menita sa regleze tranzitul, ce nu a facut decat sa imi provoace crampe si sa ma baloneze. Am renuntat la ea cand am vazut ca timp de 5 zile nu am mai trecut pe la baie:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. E clar ca lucrurile astea nu functioneaza la fel pentru toata lumea. Ce ma uimeste, insa, e faptul ca prea toata lumea lauda Detoxicolonul. Adica sa fiu eu defecta?

      Ștergere
    2. Si uitam sa te intreb: la tine de ce nu ma pot identifica decat ca fiind miki, insa fara link spre blog ca sa-ti dai seama ca-s eu?

      Ștergere
  6. http://medicologia.info/2012/06/placa-mucoida-cum-ne-detoxifiem-de-ceva-ce-nu-exista/
    Eeee,ce zici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant! Oricum eu m-am lecuit. Bine ca nu am dat bani pe produs

      Ștergere