miercuri, 25 iulie 2012

Ce-am mai făcut

Am deja câteva zile de când sunt în concediu și n-am avut înca timp să mă odihnesc. Mă trezesc zilnic la 6 jumate, pentru că soțul merge încă la serviciu, așa că, dacă se trezește el și umblă prin casă, eu nu mai pot să dorm.

Oricum, îmi programasem pentru zilele astea câteva chestii de făcut, pe care le amânasem tocmai pentru perioada concediului și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit să le rezolv chiar din primele zile.

Luni, dis de dimineață, am reușit să mă programez la dentist pentru extracția unei măsele de minte care fusese tratată, a avut plombă câțiva ani buni, însă s-a fracturat și i-a căzut plomba și a trebuit scoasă. Apoi, am fost la  Camaïeu să schimb o bluză pe care o cumpărasem duminică, fără s-o probez, și care s-a dovedit că nu-mi vine deloc bine. N-am găsit o altă bluză care să-mi placă și care să-mi vină și bine, așa că am mai dat o diferență și mi-am cumpărat o rochie


poză găsită pe net, pentru că, dată fiind forma/croiala îmi e greu s-o fotografiez pe a mea.
 Maroul e un pic mai deschis (un fel de camel)
A costat 49,90 lei și-mi place la nebunie! De altfel, să știți că-n magazinele Camaïeu sunt reduceri foarte mari, iar hainele lor sunt tare draguțe. Mi-am luat deja niște tricouri la 15-20 de lei bucata și la fiecare cumpărătură, mi s-a oferit un card de reducere pentru noua colecție, valabil în perioada 13-26 august, 30 de lei din cumpărături de minim 100 de lei.


Apoi am mers la finanțele locale pentru niște modificări ale declarației de impozit pentru locuința părinților, de unde am scăpat după numai o oră jumate (record personal!) și, când am ajuns acasă era deja după-amiază, deci prima zi de concediu era ca și trecută.


Ieri am tândălit până la 12 jumate când am plecat la dentist, iar când m-am întors, deși nu mă durea, n-am avut chef de nimic. 


Apropo, celor din Iași le recomand dentiștii de la clinica Smile ! Foarte buni profesioniști! Dentistul meu, dr. Dan Cotruță, e așa de drăgălaș și lucrează cu atâta grijă, încât chiar și eu, care mă tem teribil de durere, merg fără teamă la el. Ieri am beneficiat de serviciile chirurgului de la clinică, dr. Oana Deciu, care a fost așa de drăguță și a avut o mână super ușoară. Trebuie să mai menționez și faptul că, pentru că sunt pacienta lor și extracția nu i-a dat bătăi de cap, am beneficiat de un discount de 100 de lei, sumă deloc neglijabilă care, fiți siguri, se va materializa într-un lucru drăguț cumpărat la reducerile astea =))


Astăzi am să mai studiez ofertele primite de la câteva din firmele de turism abordate săptămâna trecută, însă, la prima vedere, nu mi-a atras atenția nimic. Mai mult, am primit o ofertă de la un hotel cu un tarif per noapte de cazare mai mare decât pe site-urile de booking. Mi-au spus că ei nu pot oferi un tarif mai mic decât cel contractat cu agențiile. Așa o fi, cu toate că nu-mi pot închipui cum un contract poate dicta tariful pentru toate camerele unui hotel privat.

Acum mă duc să transfer o violetă de Parma, care s-a înmulțit și a ajuns să fie 3 plante în același vas și, poate de asta, nu-i merge deloc bine, deși are floricele. Am cumpărat de la Kaufland niște vase mici de ceramică lila și mov, cu 2 lei bucata, și cum violeta e mov, cred că i se potrivesc vasele perfect.

See ya!

P.S. Azi și mâine e din nou cod galben de căldură! =((
STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN
STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN
STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN
STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN STATION TOTAL

WAVRIN 30 RUE DE LILLE 59136 WAVRIN

6 comentarii :

  1. Ai scapat asa de usor de la finante?Pe mine m-au tinut 3 ore si jumatate prin acele birouri (si erau si 38 de grade afara ).Norocoasa esti!Concediu placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut si eu rochita asta si mi-a placut ca are un material bun, matasos, doar ca pe mine statea ca naiba, ca suncile mele... S-o porti sanatoasa!
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi, Laura! Sa stii ca nici eu nu-s chiar o silfida, insa imi place cum imi vine

    RăspundețiȘtergere