miercuri, 22 august 2012

Comori de la second-hand

Așa cum vă spuneam aseară, luni am fost la un magazin second-hand nou deschis în cartierul în care stă mama.
În asemenea magazine caut, de obicei, eșarfe frumoase din materiale nobile, genți deosebite, dar mă uit și la haine, pentru că nu resping ideea de a purta ceva cumpărat de la un asemenea magazin, dacă acel lucru este impecabil.
De data asta am găsit un batic de mătase naturală și câteva șaluri/pashmina, fiecare costând 5 lei, o vestă cu blăniță de iepure, pe care am dat 15 lei și o rochie tricotată cu mâneci 3/4 din acrilic și lână la 5 lei.









Ce ziceți de comorile mele, vă plac? Agreați ideea de a cumpăra de la second-hand?

16 comentarii :

  1. o daaa! să le porţi cu plăcere! doresc detalii despre acest SH, dat fiind că aterizesc tocma în cartierul ăla! :>
    sincer, chiar comentam pe aici că mi-e dor de SH-uri, aici sînt doar de lux or nu le-am găsit eu pe cele "normale". de lux, adică iei rochie Versace (???) la 2000 în loc de 6000, cam aşa. mulţumesc, not for me. :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La blocu lu' Siuzi, in capat, spre coifor :D Inca n-are firma

      Ștergere
    2. spre Olimp adicătelea? or mai tot fo secănduri pe-acolşa...

      Ștergere
    3. Da, in capatul spre Olimp

      Ștergere
  2. Mai,daca e sa te pricepi la ceva,nu zic ca nu te pricepi la altceva,atunci la cumparaturi n-ai concurenta.Felicitari pentru achizitii!Intr-un SH n-am intrat niciodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! :D Eu, intr-un timp, eram client fidel al unuia care aducea solduri, insa s-a desfiintat si tare rau mi-a parut. Am cumparat de acolo pilote de puf si de lana, perne, pături, un covor... Toate noi, trase-n țiplă. E drept ca, faceam mici cadouri fetelor de acolo si ma primeau in magazie, in seara dinainte de a deschide cu marfa noua.

      Ștergere
    2. deci pe bază de şpăgi! :O

      Ștergere
    3. Pai, altfel nu ma alegeam cu nimic, ca pana ieseam eu de la serviciu se duceau aia care cumparau tot ca sa revanda cu suprapret, ca, dupa cum spuneam, erau noi, cu eticheta

      Ștergere
  3. Si nu iti este mila de bietul iepuras? :( La cati am vazut pe aici, micuti si prostuti care te lasau sa te apropii la cativa metri de ei, nu as putea purta vreo haina din blanita de iepuras. Dar sa stii ca imi place la nebunie esarfa cu animal print, esti o norocoasa. Sa nu imi spui ca aia e din matase ca mor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, Maya, aia nu-i din matase, ci un fel de bumbac matasos.
      In ceea ce priveste blanurile de animale, as fi o rusine pentru PETA, dar, din pacate (si pentru ei si pentru mine ca nu-mi permit cate as vrea), le ador :D

      Ștergere
  4. Da. E unul la mine în oraș, raiul eșarfelor din mătase, de calitate bună nu madeinchina. Ultima oară m-am făcut cu o frumoasă bluză din mătase cu papagali, făcută în, stați jos vă rog!, Germania de Vest. E o piesă istorică, deci! Dintre alte achiziții pe bază de răscolit inteligent și cu insistență (trăiască mama mea care se pricepe!) niște batiste frumos brodate, în cutia lor. Mama mea și-a luat costum de baie cu etichetă. La Perla. 10 RON. Aici e peste 100 de euro, tot nou adică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaah, deci si tie-ti place sa rascolesti la magazine de astea! Si e o componenta genetica =))

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Lucrurile astea sunt cumparate din 2 locuri, ambele in Al.cel Bun, Piata Voievozilor. Primul e langa librarie, iar cel de-al doilea la blocul cu cinema Dacia, undeva in capatul spre Olimp.

      Ștergere