miercuri, 24 octombrie 2012

Bunătăți de la StrawberryNet

Astăzi am primit ultima comandă făcută la StrawberryNet, cea pentru care am beneficiat înafara discounturilor obișnuite și de 10% reducere pentru clienții din România. În plus, mi-am putut alege și un cadou pentru că am comandat și parfum, și produs de machiaj și de îngrijirea părului.


După cum observați din poză, am comandat un fond de ten Lancôme Absolue Bx în nuanța Ecru 220N, fond de ten pe care mi-l doream de mult, însă nu se mai aduce în România, o apă de toaletă Solo Amore (Luciano Soprani) și Loțiune de styling cu caviar Alterna, pachet de 2 bucăți. Cadou mi-am ales un ruj Kanebo culoarea Toffee. Toată comanda a costat 170 de lei.
Într-una din zilele viitoare am să încerc să vă prezint fiecare produs în parte, cu swatch-uri pentru fdt și ruj. Din păcate, astăzi n-am reușit, pentru că deja se întuneca și nu vreau să pozez la lumină artificială.
Ce pot să vă spun e că parfumelul miroase tare bine, deși a costat doar 50 și ceva de lei. iar mirosul persistă deja de 3 ore.

10 comentarii :

  1. Sa te bucuri de produse! Abia astept swatch-urile! E mai greu cu lumina naturala acum (si pana la primavara mai e destul), dar mie mi se par bune si pozele facute cu blitz, decat deloc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! Pai, eu vreau sa pun niste swatch-uri cat mai reale, asa ca daca nu reusesc azi sa prind lumina buna, fac poze maine sau sambata.

      Ștergere
  2. sa le porti cu drag , fondul de ten este super...rujul ce culoare este ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, cate minunatii!
    Iar pretul total mi se pare convenabil avand in vedere produsele cumparate, toate facand parte din categoria brandurilor celebre, de lux. Un fond de ten Lancome costa in Sephora 200-210 lei, un pret ce depaseste valoarea intreaga platita pentru toata comanda.
    Eu mi-am facut pliculet pentru Strawberry unde imi strang bani pentru cadoul propriu de Craciun :D Un fond de ten as vrea si eu sa imi iau si un parfumel.
    Sa le folosesti cu drag, Miki si te felicit pentru alegeri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. Aurora, si eu m-am gandit la fel! Mie-mi par scumpe la Sephora si nu mi le-as permite decat cu un efort financiar foarte mare, asa ca le vanez pe strawberrynet.

      Ștergere
  4. fată, dar soțului nu-i cumperi nica? (să-i transmiți ce-am întrebat, da?) :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şşşşşt, taci, ca azi am dat o comanda noua, numai pentru el. Isi dorea un parfum si acu-i la reducere. Am profitat de ocazie sa-mi cumpar si io un rujulet =))

      Ștergere