luni, 22 octombrie 2012

Ofertă de la Editura All. Tips&tricks!


Mă gândesc că cei care fac deja parte din Clubul de carte All ştiu de oferta asta, însă, dintre cei care se califică pentru a face parte din club, or fi şi cei ca mine care, deşi am cumpărat cărţi de peste 50 de lei de pe site-ul Editurii All, nu au primit cardul, deci nu au codul care se introduce în câmpul special creat pentru asta, deci ciuciu ofertă!
Aşa că, luaţi aminte: scrieţi un mesaj privat pe pagina de Facebook a editurii menţionând în el şi adresa de e-mail la care vreţi să vi se răspundă şi drăguţa doamnă Loredana Modoran va trasmite celor de la vânzări doleanţa voastră şi veţi primi codul pe e-mail. Aşa cum am făcut eu. Aşa că, acum mă pregătesc de o altă comandă pentru că din precedenta nu mi-a mai rămas de citit decât Britannia Road 22 

Sâmbătă şi duminică am citit Fetele din Shanghai şi Moştenirea (din care mai am jumătate, recunosc, şi abia aştept să ajung acasă să mai citesc!).
Săptămâna trecută a apărut la editură continuarea romanului Fetele din Shanghai, care a aşa de fain scris şi are o acţiune aşa de palpitantă, de am citit 400 de pagini într-o zi în care am făcut şi curat, am şi gătit. Nu degeaba a lăudat-o Amy Tan pe Lisa See. De altfel, acest roman al Lisei See seamana foarte mult cu cele ale lui Amy Tan, zugrăvind, şi unul şi celelalte, viaţa chinezilor din Statele Unite.

Şi iată că, spunându-vă de oferta asta, v-am spus şi ce am făcut eu tot weekendul de nu am dat pe blog nicicum :D Cititul (şi cumpăratul de cărţi bune) e aproape o dependenţă. Însă una care nu e nici imorală, nici ilegală, şi nici nu îngraşă! Poate duce, cel mult, la o stare zen în care nici bani nu mai ai, nici grija  nu le-o duci, însă ai ce citi, ai o lume frumoasă în care poţi evada de realitatea (uneori) mai puţin plăcută.
Dacă ai cărţi frumoase de citit, nu poţi fi nefericit!

2 comentarii :

  1. Este interesanta oferta!Eu citesc acum "Nu sunt genul asta de fata".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, oferta e foarte buna!
      Cartea pe care o citesti acum am citit-o si eu cu mult timp in urma, insa nu-mi mai amintesc nimic din ea :D Chick-lit care te face sa te simti bine cat o citesti si dupa, ti se sterge total din memorie. Singurele carti de gen a caror actiune mi-o amintesc sunt cele cu Bridget Jones si cele cu shoppaholica Rebecca Bloomwood

      Ștergere