joi, 11 octombrie 2012

Scurt intermezzo în care mă laud, chiar dacă n-am nici un merit

Printre articolele dedicate bâlciului local în plină desfăşurare, dați-mi voie să vă spun că marți, prietena mea din copilărie, Anina, mi-a făcut o surpriză extrem de plăcută venind în vizită, după doar un scurt apel telefonic, deși știam că-i la mai bine de 1600 de km. de Iași.

într-o conversație privată cu Bambu
Și n-a venit singură, ci însoțită de un june chipeș, nepotul ei și finul nostru, Victor

Vic, cu bătrâna lui nașă
Nu-i aşa că-i tare frumuşel cu look-ul lui nordic? Şi-i şi foarte deştept. Să vă  mai zic şi că nu fuge de muncă ca dracu' de tămâie aşa cum fac mulţi dintre reprezentanţii vârstei lui?
Hai că l-am lăudat destul pentru un articol şi o să credeţi că am deschis agenţie matrimonială şi m-am apucat să-mi promovez rudele  :D
Să vă arăt şi ce am primit cadou cu ocazia asta: o trusă cu 8 "ombretti", o minunăție fix pe gustul meu, căreia nu i-am prins frumusețea pe motiv de poză făcută la lumină artificială. Culorile fardurilor sunt mai vii, iar unele buline sunt sidefate.
trusă Christian Ros's - un brand de cosmetice italian
Din păcate, vizita a fost destul de scurtă, deplasarea prietenei mele în România având scopuri precise printre care buletin în prag de expirare, vizite la doctor (dentist of course!), însă sper ca până la plecare să ne mai vedem.

10 comentarii :

 1. Bambu este un pufos!Ce dor imi este de motanelul meu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aurelia, poate totusi o sa se intoarca. O fi dus in peţit pe undeva

   Ștergere
 2. ce curios motanul...al nostru cand este cineva strein...e curios...de departe :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. La noi Ţuţu e aşa. Sta la distanta sau chiar ascuns cat e cineva in vizita. Bambu insa, e extrem de sociabil.

   Ștergere
 3. Motanelul este frumos foc!Ce m-as mai juca cu el putin!
  O seara buna iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 4. Frumos exemplar este Victor! Chiar are un look nordic, cu trasaturi de viking cuceritor! Si daca este si destept foc, atunci chiar ca reprezinta un motiv de mandrie.
  Imi place si trusa primita cadou. Nunatele sunt si pe gustul meu, caci imi plac tonurile neutre, pornind de la un bej luminos, continuand cu un maro caramiziu si ajungand pana la clasicul negru.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aurora, dragul de Vic, daca-si face timp sa citeasca, o sa se umfle-n pene!
   M-am uitat mai bine, si negru e de fapt un brun extrem de inchis, dar excelent pentru a fi folosit in loc de creion/liner

   Ștergere
 5. Daca ne luam dupa fardurile din trusa, pot zice ca ai cam... "imbulinat-o". ;))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mel, as vrea eu! Dar in sensul in care foloseam termenul "pe vremea noastra" (daca nu-ti mai amintesti, asa se zicea de cele ramase gravide inafara casatoriei) :D

   Ștergere