sâmbătă, 10 noiembrie 2012

Donează haine și Millefiori îți oferă un cadou

Țineam să vă spun de o campanie care se desfășoară de mult timp, însă eu am aflat de ea abia joi. După cum am scris și în titlul articolului, la magazinul Millefiori din Palas Mall se primesc donații de haine care vor fi date mai departe unei fundații de caritate și pentru asta, Millefiori îți oferă o bijuterie de sticlă de Murano.




Campania se desfășoară între 1.10 - 15.11.2012, adică mai este valabilă până joi.
Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Millefiori Romania.


Acest articol este scris de mine din dorința de a ajuta oameni sărmani și nu a fost/va fi recompensat nicicum de firma Millefiori.

6 comentarii :

  1. O campanie deosebita!Ar trebui organizate mai multe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i, chiar si fara recompensa eu as fi donat haine care nu-mi mai vin/plac...

      Ștergere
  2. Super! am acasa o groaza de haine pe care nu le mai port. Exista niste conditii ale campaniei? Ce fel de haine sunt acceptate? multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am vazut sa fie mentionate nici un fel de conditii, asa ca imi inchipui ca sunt doar cele de bun simt: sa fie curate, sa nu fie rupte, adica sa poata fi purtate.

      Ștergere
  3. Prea tarziu am aflat de ea.:( Oricum am mai multe haine care trebuie donate si mai stiu o persoana care vrea sa doneze niste hainute in Iasi. Ai idee unde am putea sa mergem sa le dam si sa nu fim alungate cu pietre? :)) Pe bune, undeva unde lumea sa fie destul de nevoiasa si sa accepte hainele fara sa se uite urat sau sa se simta jignita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maya, pentru cine e din Iasi mai poate profita, ca azi e ultima zi. In rest, eu am dat haine (si incaltaminte) fetelor care fac curat la birou (insa nu apreciaza nicicum si aici ma refer ca am vazut la ele pantofi cu staiful taiat ca tarlicii, desi erau in buna stare cand i-am dat si erau marimea lor) sau, daca nu mai sunt chiar perfecte, le pun intr-o sacosa pe care o las agatata de gardul/tarcul unde sunt ghenele de gunoi.

      Ștergere