duminică, 10 februarie 2013

Ultimele cumpărături, solduri finale

Ieri am mai dat o raită prin Palas Mall, convinsă fiind că la final de sezon de soldare, prind lucruri faine la prețuri foarte scăzute. Și nu m-am înșelat!
Îmi doream o haină ușurică de stofă, care să meargă și la ținute sport, dar și la cele un pic mai elegante. Și am găsit-o la New Yorker, cu incredibilul preț de 45 de lei


Nu are vatelină, însă într-o zi nu foarte friguroasă, e bună. N-am pozat-o prea bine, pentru că a trebuit să ies pe balcon, că în casă nu era lumina prea bună. Are cordon și glugă care, așezată într-un anume fel, e ca un guler mai amplu.



De la Clockhouse mi-am luat un set de două perechi de ciorapi mai grosuți, negri, cu 15 lei.


La C&A am găsit acești colanți/pantaloni foarte faini, pe care îi urmăream de mult, însă la preț întreg nu mă prea înduram să-i cumpăr. Acum i-am luat cu 25 de lei. La acest magazin sunt o groază de lucruri soldate foarte mult, însă, din păcate au mai rămas doar mărimi aproape excepționale le-aș zice eu (48-60), ținând cont că, în ciuda "amplitudinii mele, de la C&A nu port mai mult de 42.


La plecare, n-am putut evita nicicum insula Nemira, de unde am luat 4 cărți, pe care le alesesem de pe site, însă prefer să le cumpăr din librărie pentru a nu mai plăti și transportul. Toate erau reduse, așa că m-au costat în total 41 de lei.
Cam astea-s achizițiile mele de ieri.

La final vă reamintesc de giveaway-ul Dianei, la care mai aveți timp să vă înscrieți doar azi.

Să aveți o duminică frumoasă!

14 comentarii :

  1. frumos! sa le porti sanatoasa si sa le citesti sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le porti cu placere!
    SI eu am vazut multe perechi de pantaloni cu model asemanator aici, dar nu stiu cu ce i-as putea asorta..:(
    Te pup Miki!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi!
      Pantalonii par mai fancy decat sunt in realitate, deci cred ca-i pot asorta cu multe lucruri.
      :-*

      Ștergere
  3. Foarte frumoase lucruri ti ai cumparat! eu am intrat in vacanta de dupa sesiune si cand ma intorc nu mai prind nici o reducere,dar totusi inainte de plecare am fost ieri pana la standul NYX din Era si mi am luat cate ceva...e destul de buna firma..nu ma asteptam!
    te pup si sper sa ne vedem si noi cat mai curand..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la NYX am doar niste chestii luate la niste reviste, mai acu vreun an si au fost destul de ok. Rimelul l-am aruncat ca era uscat (bad luck cand l-am luat!), insa paletuta e ok si acu, dar, cum am asa de multe, nu mai apuc s-o folosesc.
      Vacanta placuta!

      Ștergere
  4. Pantalonii sunt preferatii mei. :D Am fost si eu la New Yorkerul de aici si mi-am luat un sutien pe care il asteptam la reducere in Romania, singura reducere acasa fiind de 44.5 lei de la 52 lei, sau ceva de genul. De aici l-am cumparat la 5 euro si cred ca daca mai asteptam il luam si mai ieftin, dar e cam departe de mine si imi e peste mana sa ajung acolo prea des. Am mai cumparat o caciulita scumpica foc negra cu fir argintiu si cu un mot la doar 1 euro. O esarfa cu steagul Marii Britanii pt fratemiu tot la 1 euro. Si manusi din PIMKIE la 2 euro, ar fi numai bune pentru vremea din Romania. O sa le vezi soon la mine pe blog, exceptand sutienul, desigur. :)) Sa le porti sanatoasa. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astia de la NY sunt belea! Au niste reduceri foarte mari in perioada soldurilor, cum n-am prea vazut la altii. Astept articolul tau si poti strecura intr-o poza si un colt din sutien. Nu trebuie sa-l pui musai "desfasurat". Te pup!

      Ștergere
  5. Hmm... cartile alea... taman potrivite pentru ziua de azi.

    Have a Happy Valentine's Day! :-*

    RăspundețiȘtergere
  6. eu ador haina si pantalonii;) ( la dres si carti nu ma pronunt)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haina-i grozava, insa pantalonii, desi imi sta bine cu ei, nu prea ma multumesc. Au fermoarele alea de sus metalice (false buzunare) de care daca dai cu unghiile (si ieri, cand i-am imbracat, am tot dat), le agati, le rupi. Ieri, toata ziua, am pilit unghii :D

      Ștergere
    2. decat sa rup unghii, mai bine pilesc fermuarul :)))
      Sau dau cu lac de unghii, sa devina mai fin :D

      Ștergere
    3. Am sa incerc sa le dau cu lac incolor, insa probabil va trebui sa fac asta de cate ori ii spal :D

      Ștergere