luni, 25 martie 2013

În loc de titlu, că n-am nici o idee

Biiiine, n-am nici o idee nici despre ce să vă spun, dar asta-i altă poveste.
Zic să vă arăt ce mai am de citit

ce brățărici am primit cadou de la Camaïeu


și cum preferă să doarmă , mai nou,  Bambu


În rest, am început să iau capsule cu ulei de pește că poate-mi mai scade colesterolul și mai am un pic și leșin din cauza mirosului infernal. Trebuie să recunosc că astea de la Hofigal sunt de-a dreptul grețoase. Nu numai că miros ele, capsulele, foarte tare, însă-mi miroase și mâna în care le țin câteva clipe, până le înghit. Așa ceva, eu n-am mai pomenit, dar na, ce nu face omul pentru sănătate. Oricum, după ce le termin pe astea, mă reorientez spre alt producător că, deși nu-s mimosa pudica, pe astea le suport foarte greu. În plus, încep cură cu semințe de in puse în iaurt, motiv pentru soț să râdă că mănânc mâncare de papagali :D
Să vă mai zic și de filme și plec. Am văzut în răstimpul ăsta Cranford, o mini-serie UK destul de drăguță, iar acum mă uit la altă mini-serie, tot UK, State of play. Ultimul link e de pe vplay și-l puteți vedea doar dacă aveți cont. Dacă nu, faceți-vă, că acolo găsiți multe seriale bune printre mai multe seriale proaste. Astea cu vampiri și cu teenageri sunt câtă frunză și iarbă, de mă întreb cum se pot uita unii numai la astea. Pentru ca sunt mulți cei care se uită și apreciază, fapt remarcat din comentariile de la fiecare episod. Eu regret teribil că susnumitul site nu mai e cu plată, pentru că atunci mergeau uns toate episoadele serialelor, nu cum am pățit acum, când am început să mă uit la The Forsyte Saga și vezi doar 4 episoade din 13, restul nemaîncărcându-se nicicum.
Nu știu ce-aș mai putea să vă zic, poate doar că este în continuare foarte frig și se anunță iar ninsori.
Dar o să vină ea, primăvara, odată și odată, nu?


22 de comentarii :

  1. Salut! imi plac mult bratarile de la Camaieu! super girlie!
    Cat despre seriale za boyfriend m-a convins sa ma uit la Prison Break, care a asa si asa si mai urmaresc Revenge si The Good Wife.
    Si in final: Hai cu primavara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prison Break mi-a placut, dar nu foarte mult pentru ca mi s-a parut cam dur, insa sotului i-a placut f.mult. E clar ca-i de baieti. Revenge mi-a parut interesant la inceput, acuma s-a transformat in telenovela si m-au pierdut de client, iar The good wife ma plictiseste deja, insa ma uit de ceva vreme, incat sunt doar cu vreo cateva episoade in urma fata de ultimul aparut.

      Ștergere
  2. Mă bag unde nu-mi fierbe oala, poate, mă iertați: semințele de in să le macini înainte să le pui în iaurt, altfel trec prin organism ca gâsca prin apă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auu, n-am stiut. Eu le-am mancat asa. Oare daca le bat un pic intr-un mojar, e destul?

      Ștergere
    2. Cred că da! Dar bate-le mai mult, să știi că fiecare bob e strivit. La voi la plafar sunt semințe chia? Și alea-s bune. Apoi usturoiul și grapferuitul. Mă laud că am scăzut prin metode naturale colesterolul unei persoane apropiate! :D Pe mine mă miră că acuma te știu pe tine, apoi pe ai mei, o prietenă bună: toți deloc grași dar cu colesterolul în pom. Sunt tot mai convinsă că și pe fond nervos crește mult.

      Ștergere
    3. Am vazut si seminte chia, insa n-am stiut ca-s bune. Eu, recunosc ca n-am o cultura a remediilor naturiste. Nu m-au interesat niciodata. Cand eram bolnava, mergeam la doctor si luam leacuri alopate.
      Si mie mi s-a spus ca e posibil sa fie crescute pe fondul unor situatii stresante cu care m-am confruntat, insa nici slaba nu mai sunt si nici foarte sanatos nu mancam.

      Ștergere
  3. Mancare de papagali :))=)) deci am ras de-am murit!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Zici de asta, sau este una şi mai nouă: http://www.1channel.ch/watch-279389-The-Forsyte-Saga?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i! din 2002, parca.

      Ștergere
    2. stai c-am uitat sa-ntreb: aici are subtitrare in engleza? ca io nu prea pot urmari filme fara subtitrare, ca nu-s asa experta la a intelege engleza british.

      Ștergere
    3. Site-ul ăla dă doar link-uri la alte site-uri unde-s upload-ate filmele, deci de obicei cele în engleză n-au subtitrare. :) Dar dacă perseverezi un pic te obișnuiești și cu accentul britanic.

      Ștergere
    4. Mi-e ca neintelegand prea bine, pierd chestii importante

      Ștergere
  5. Miki, eu zic sa consumi semintele de in ca si pana acum, daca le macini o parte din uleiul lor poate oxida plus ca nu o sa mai beneficiezi de fibre 100%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum le-am mancat asa, impreuna cu goji, puse in iaurt "slabanog". Dimineata era pe masa din bucatarie punguta in care pusesem semintele si fructele goji, iar sotul meu m-a intrebat daca m-am hotarat ca pe langa mancarea de papagali sa mananc si boabe rosii de pus la colturi pentru omorat sobolanii :D

      Ștergere
    2. Ah, să nu macini mai mult decât mănânci! Atunci nu au cum să se oxideze. Și atunci e și mai ușor cu mojarul. Altfel, durează o săptămână, la frigider, în borcan închis.

      Ștergere
  6. Eu in schimb mananc mancare de cal: ovaz si tarate de grau pt colon:). Am si eu o cutie de capsule cu ulei de peste de la Hofigal, inca nu am inceput-o, sper sa reusesc sa le iau pt ca sunt f sensibila la mirosuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pina, daca-ti fac bine, e buna si mancarea de cal :D Cat priveste uleiul de peste Hofigal, cu niste artificii de genul "tinut respiratia" si "luat capsulele cu o lingura" cred ca rezolvi si problema mirosului.

      Ștergere
  7. Mie mi s-a facut rau de la capsulele de peste :(
    Cred ca au fost putin (defapt mult prea!) peste doza pe care o accepta corpul meu.Plus ca miroseau naspa:))
    Dar cele de catina sunt preferatele mele...ma simt super bine de la ele,si nici nu am mai racit de cand le iau.
    vreau sa "smotocesc" acel ghem de blana.E o dragalasenie si iubesc pisoii alintaciosi :D

    Eu ma uit la THe Big Bang Theory, tot la insistentele prietenului, si chiar imi place.E chiar amuzant :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, Bambu ar sta cu placere la smotocit, pentru ca e cel mai sociabil motan pe care l-am vazut vreodata. Chiar si atunci cand un copilas il chinuie, fuge ca dupa putin timp sa-i dea iar tarcoale :D
      Cu uleiul de peste parca m-am obisnuit deja.
      Mersi de sugestia cu The Big Bang Theory

      Ștergere