marți, 16 aprilie 2013

Balerinii M&Co.

Incredibil de repede s-au mişcat cei de la M&Co. si Poşta Română. Comanda am dat-o joi, după-amiază m-au anunţat că pachetul e pe drum, iar ieri am primit avizul de la poştă.
Balerinii nu-s grozavi. Sunt arătoşi, lucraţi bine, însă calitatea nu e de 20 de lire, cât e preţul original.

Sunt făcuţi în China, bineînţeles, şi au talpa de cauciuc subţire ca la balerinii foarte ieftini. E drept că şi pe ăştia i-am luat foarte ieftin (5 lire, aprox. 27 de lei), însă nici nu fac mai mult!
Deci, sfatul meu e să nu vă lăsaţi seduşi de imagini şi să daţi preţul întreg pentru că, de cele mai multe ori, nu merită.

12 comentarii :

  1. Bine că n-ai dat prețul întreg. Eu sunt o ucigașă de balerini așa că zic: mai bine cu bocanci. :D Rezistă mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rezista bocancii, insa nu-i poti incalta oricand, asa ca mai cumpar si chestiute dintr-astea.

      Ștergere
    2. Da, și eu îmi tot iau balerini în speranța că găsesc unii care-mi pot ține piept. :) Sunt mult mai drăguți decât bocancii.

      Ștergere
    3. adevarul e ca, uneori, nici n-am chef sa ma tina la nesfarsit, ca ma plictisesc de ei. Si de aia-mi cumpar dintr-astia ieftini, ca sa nu-mi para rau :D

      Ștergere
  2. sa stii ca si eu am cumparat de panza colorati anul acesta , 3 culori...ma uit la ei , ca sunt incaltata in bocanci cu gaurele , sunt 14 grade si suflaaaa un vantos :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, si la noi sufla vant rece, desi e soare si, privind dinauntru pare cald

      Ștergere
  3. Ei uite de asta nu cumpar eu online:))
    Prea ma risc, si am si piciorul foarte ingust.
    Prefer de o mie de ori sa imi iau balerini de 15 lei de la magazinele astea de 3.8 lei pret pt toate sau chinezi, decat sa e=dau o caruta de bani de pe net si sa plang.
    Anul asta mi-am promis ca o sa-mi iau de piele de la Marelbo ca prea imi stric piciorul in unele incaltari de plactic :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, dar mie nu-mi pare rau ca i-am cumparat! Am zis ca sunt draguti si pentru cati bani am dat pe ei, sunt mai mult decat OK

      Ștergere
  4. Oauu au foat foarte promti astia de la M&Co, sunt frumoasi balerinii si ai facut o afacere buna! Vremea asta ma omoara, ieri am inghetat de frig si azi am murit ce cald..maine oare cum o sa mai fie!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma omoara vantul asta nebun care nu sta deloc. Aseara m-am culcat cu o durere intre "felinare", de muream! :D

      Ștergere