luni, 15 aprilie 2013

Părerea mea despre șamponul și loțiunea Gerocossen Capilar+

La invitația Brander, testez șamponul şi loţiunea tratament Gerocossen Capilar+ împotriva căderii părului.
Recunosc că nu am o problemă cu căderea în exces a părului, însă sunt în căutarea unui şampon care să-mi curăţe părul,  să-l lase moale şi să nu ducă la apariţia sâcâitoarei mătreţe dată de uşoara dermatită seboreică de care sufăr. Părul meu este normal şi chiar spălat doar de două ori pe săptămână, nu se îngraşă nicicum.
Aşadar, după ce am primit pachetul, am reuşit să folosesc produsele doar de 3 ori, aşa că nu ştiu cât de relevante sunt opiniile mele. Totuşi, am să vă spun că atât şamponul, cât şi loţiunea miros foarte bine, însă, din păcate, mirosul nu persistă. Oricum, nu asta e important, ci faptul că, deşi scalpul îmi este năbădăios, de la acest şampon nu am făcut mătreaţă. Aplicarea loţiunii pe păr la câteva minute după spălare şi uscare cu prosopul, îl face mătăsos şi, poate-i doar o impresie, însă-mi pare ceva mai uşor de aranjat. Până acum îmi place, aşa că sunt hotărâtă să-l folosesc până la sfârşit şi, chiar dacă campania va fi de mult timp încheiată, am de gând să postez impresiile mele finale într-un alt articol.

În altă ordine de idei, după ce m-am gândit şi m-am răzgândit, am hotărât ca totuşi să spun că singurul lucru care m-a dezamăgit a fost cadoul primit de la Brander împreună cu cele două produse de testat, şi anume crema matifiantă-antiacneică Melcfort. Şi nu, nu m-a dezamăgit produsul în sine (pentru că nu l-am folosit şi nici nu-l voi folosi vreodata, tenul meu fiind unul matur, uscat), ci faptul că atunci când fac pachetele nu le personalizează, în sensul că nu avea ce căuta o cremă matifiantă-antiacneică la o femeie de 45 de ani a.k.a. subsemnata, în timp ce fete tinere de 20 şi ceva de ani au primit crema antirid pentru riduri profunde. Mi-ar fi plăcut să testez şi această gamă de creme Gerocossen, însă voi amâna acest fapt până-mi voi cumpăra una potrivită tipului meu de ten.

4 comentarii :

  1. Miky, eu am primit crema pentru riduri superficiale, dar recunosc că m-ar fi tentat să o primesc pe cea matifiantă. Cu toate acestea, fiind fană a cremelor bogate, antirid, folosite pe post de hidratant de noapte, am folosit-o si mi-a plăcut.
    Îmi place și mie mirosul produselor din gama Capilar+, dar acesta nu se păstrează mult dimp după folosire, cum ai spus și tu. De șampon sunt foarte mulțumită, lasă părul moale, iar despre loțiune nu mă pot pronunța încă, folosind-o de prea puține ori până acum.
    Aurora

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, am citit ca ai primit-o pe cea pentru riduri superficiale, insa stiu sigur ca am vazut la cineva ca a primit una pentru riduri profunde, desi era vorba de o bloggerita extrem de tanara. Parerea mea e ca, daca tot au vrut sa ne faca o surpriza placuta trimitandu-ne si cate o crema, macar daca se asigurau ca ne trimit una potrivita. Odata cu adresa de livrare puteau solicita si tipul de crema dorit/potrivit. Dar, na, e posibil ca pentru asta sa fiu indexata si, cum nemultumitului i se ia darul, sa nu mai fiu contactata deloc ca sa nu mai am parte de dezamagiri =))

      Ștergere
    2. Mi se pare fain samponul, cred ca am sa-l incerc si eu desi nu prea imi cade parul asa tare, dar ca sa-l mai schimb pe cel de la Balea! pup

      Ștergere
    3. Diana, poti sa-l incerci, ca s-ar putea sa-ti placa

      Ștergere