vineri, 24 mai 2013

Cosmeticale încercate sau încă nu :p

M-am gândit să vă prezint produsele demachiante pe care le folosesc acum, așa că încep cu laptele demachiant pentru față și ochi de la Ivatherm. Textură cremoasă, curăță bine chiar și machiajul mai abundent :p și nu lasă pielea grasă. L-am cumpărat împreună cu o revistă glossy, are doar 100 de ml., spre deosebire de produsul full size care e de 200 ml. și costă cca. 48 de lei. E bun, însă nu l-aș cumpăra la preț întreg, pentru că nu mi se pare cu nimic mai grozav decât alte demachiante care au prețul la un sfert din ăsta.


 Următorul produs, dischete umede demachiante Iseree cu miere și ulei de migdale, l-am cumpărat de la Lidl, recomandat fiind de Alina lui Brumărel. A costat 10 lei (fără vreo 10-20 de bani), sunt 40 de dischete și e destul bun. Folosesc două dischete umede la o demachiere și fața rămâne curată. Nu mă ustură ochii, ceea ce-i un mare plus. Nu știu dacă se găsesc tot timpul anului sau e un produs ediție limitată, așa cum am înțeles că sunt unele produse Lidl, însă acum sunt de găsit. În general, nu folosesc asemenea produse (dischete umede sau servețele demachiante), ci doar demachiante clasice sau ape micelare, însă am zis să le iau că, vorba aia, să nu mor proastă :D


 Tot săptămâna asta am intrat și în posesia unei mostre de 7 ml. din noul ser Lancôme Advanced Génifique, grație unui cupon primit pe e-mail din partea Lancôme România, trimis tuturor celor care au dat ndva like paginii lor de Facebook.

Continui seria mostrelor gratuite, cu pliantul Vichy Idealia care se poate lua din anumite farmacii. Pliantul conține o mostră de cremă Idealia cu efect de uniformizare și iluminare, o mostră Idealia Pro corector cu acțiune profundă și o mostră din noua Vichy Idealia BB cream cu spf 25 nuanța deschis.  Puteți afla amănunte aici  Au și un concurs!


Tot întrebând de pliantul Vichy și negăsindu-l, la farmacia Ropharma de la Palas Mall mi s-a oferit în compensație un pliant La Roche Posay care conține mostre de cremă Hydreane, Hydraphase, Toleriane Ultra, Anthelios XL, cât și o mostră de fond de ten Toleriane teint și una de Hydreane BB Cream cu spf 20 în nuanța medium.


M-am umplut de pliculețe! =))
La final vă mai zic că azi n-am putut rezista tentației de a da o micuță comandă la StrawberryNet, pentru că au pe Facebook o ofertă pentru o pensulă Bare Escentuals la orice comandă, de orice valoare, până pe data de 29 mai.

12 comentarii :

  1. Miki, de la ce Farmacie ai luat Lacome-ul?
    Am si eu de luat unul, si nu stiu unde sa il trimit pe prietenul meu :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lancome-ul nu e de la farmacie, ci de la magazinele trecute pe cupon. In Iasi sunt cele doua Sephora (Palas Mall si Carrefour Felicia), Douglas la Palas si Marionaud de la Iulius Mall.

      Ștergere
  2. Și eu am citit despre dischetele demachiante și m-am gândit că n-ar trebui să mor proastă (deși bănuiesc că-s cam ca șervețelele). Mă întreb dacă există bază științifică pentru sentimentul de vinovăție pe care-l experimentez de câte ori folosesc șervețele demachiante acasă. Oare chiar e mai bine să foloseși demachiant adevărat sau e superstiție băbească?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am! Da' unii "specialisti" zic ca ar fi doar o "solutie de avarie" pen'cîn ești în călătorii u.s.w. Dischetele astea îs mai bune ca șervețelele. Cel puțin decât alea de le-am avut io până acu. Părerea mea e să nu riști (să mori... :D) și să-ți iei niște d'astea, că cre'că e Lidl și la voi, nu?

      Ștergere
    2. Da, am văzut un Lidl prin oraş (bănuiesc că-s mai multe, dar eu numai pe ăsta l-am obs). :D Şi dacă nu găsesc dischete aici, sper să mai fie pe când merg acasă că şi acolo este un Lidl.

      Ștergere
    3. Da' cre'ca sunt si acolo.

      Ștergere
  3. Am profitat si eu de oferta cu pensula de pe Strawberrynet si-am pus de-o comanda mica, plus ca m-am dat ca si client nou si-o sa primesc un fard crema CK si un tus de ochi, plus ca am avut 10$ reducere la cumparaturi de minim 25$ gratie unui cod primit pe e-mail. Am ajuns la 85 lei de plata si primesc 2 produse comandate si 3 cadou. O afacere buna, zic eu!..
    p. s. Ti-am citit toate articolele postate in legatura cu Strawberrynet, la mine asta de acum fiind cea de-a 3-a comanda, ma mai abtin si eu cum pot. Mai jonglez cu Yves Rocher din cand in cand.
    Si datorita postarii tale m-am inscris la concursul Vichy Idealia, mai ales ca mi-am luat pliantul cu mostre din Centrofarm, le-am si folosit si-mi plac! Multumesc frumos pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. doinitzasv, ma bucur ca-ti pot fi de folos! Cu StrawberryNet chiar ca ai facut o afacere buna. Astept sa-mi spui ce ai comandat si cum ti se par. O saptamana buna!

      Ștergere
  4. Am comandat apa de toaleta Eau de Star ( Thierry Mugler) de 25 ml si o crema de corp Gianfranco Ferre In the mood for love, ambele la reducere mare, de 50-70 %. Minus 10 $ ca client nou. Le astept zilele astea. Nu le cunosc aromele, nu le-am mirosit niciodata, dar tind sa cred ca-mi vor fi pe plac, din ce am vazut pe fragrantica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa comand si eu cea mai mare parte a parfumurilor. Multe dintre ele nici nu ai unde sa le mirosi, pentru ca nu se vand nicaieri in Romania. Asa ca citesc pe fragrantica si, din toate review-urile, trag eu o concluzie :p

      Ștergere
    2. Yupiii! Mi-a sosit si mie ieri comanda, la 12 zile de cand o plasasem. Ce pot sa spun e ca m-a socat nota initiala de piper ( o fi patchouli?) pe care o are Eau de star, dar dupa ce se aseaza pe piele raman notele de pepene si miere, ceva dulce, stilat, persistent, chiar daca e apa de toaleta. Aproape ca m-am injurat cand l-am pufait o singura data asa m-a enervat mirosul de piper, n-am indraznit mai mult, mi-era frica sa nu mi se faca rau de la miros, stiam eu ca parfumurile Thierry Mugler au arome puternice, dar ce am luat eu e apa de toaleta si ma asteptam sa fie mai finuta, dar nu, e tare, intensa, la inceput, apoi se aseaza foarte fain pe piele. Stii vorba aia, sa nu judeci o persoana dupa prima impresie, asa recomand si in cazul parfumurilor. E un parfum ce trebuie folosit cu prudenta si zgarcenie, din cand in cand, la ocazii, parca mi se pare ca e prea ciudat ca si combinatii de arome sa fie folosit oricand si oriunde. Dar nu-mi pare rau ca mi l-am luat! Oferta a fost prea buna pentru a fi refuzata! Crema de corp e faina, consistenta densa, miroase floral-fructat, am simtit trandafirul din ea si persista mirosul pe piele, incat nu e necesar sa mai folosesti parfum in ziua respectiva. Per total sunt foarte multumita, atat de comanda, cat si de produsele primite cadou: pensula Bare Escentuals, fardul-crema CK nuanta pielii, un bej,ivoire sidefat, numai bun pentru iluminat pleoapele si un tus-gel negru tot CK. O zi frumoasa!
      p.s. Azi pun de-o dulceata de capsuni, ca tot am citit c-ai facut deja! Trebuie sa tin pasul cu restul gospodinelor...

      Ștergere
    3. Misto! Ma bucur ca-ti plac toate. Din pensula mea au cazut cateva fire si-s curioasa daca or sa mai cada sau asta a fost tot. Pe makeupalley n-are review-uri prea bune tocmai din cauza faptului ca-i cad fire. Ma gandeam ca n-am avut niciodata pana acum curiozitatea sa miros vreun parfum T.Mugler.
      Spor la facut dulceata! :-*

      Ștergere