duminică, 25 august 2013

Părerea mea despre Balea Beauty Effect CC Cream

După cum am promis, m-am mobilizat să spun părerea mea despre Balea Beauty Effect CC Cream, nuanța închisă.
Am folosit-o deja de câteva ori, așa că pot să vă spun că deși nu regret faptul că am dat 12 lei pe ea, mare scofală nu produce tenului meu.
Acoperirea e foarte mică și aici fac comparație cu Missha BB Cream pe care am folosit-o toată vara în loc de fond de ten și m-a mulțumit pe deplin. Zilele astea am să fac un scurt review și acesteia pentru că, întradevăr, aceea e o cremă bună.



Conform etichetei de pe ambalaj, crema promite multe...


Fără multă vorbă, tenul meu fără nici un fel de produs cosmetic


și după aplicarea Balea Beauty Effect CC Cream
Da, recunosc că, pe moment petele sunt ușor estompate, însă, după scurt timp (maxim o oră și chiar mai puțin dacă vorbesc la telefon!), crema e ca și inexistentă pe față. O regăsesc, în schimb, pe ecranul telefonului :p



În plus, o urăsc pentru că e genul de cremă care face ca fața mea să transpire, indiferent dacă e cald sau răcoare.

Acum ar fi momentul să vă spun dacă o recomand sau nu și vă spun că, probabil pe un ten tânăr, fără probleme deosebite, fără pete de melasmă cum am eu, o fi bună. Dacă însă pielea nu vă e în cea mai bună formă, consider că veți da niște bani degeaba.

8 comentarii :

  1. Multumesc mult Cristina, la un moment dat am fost tentata si eu.Acum nu mai regret ...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, imi pare rau ca ti-am spulberat orice urma de interes pentru crema asta :)

      Ștergere
  2. Eu am BB de la Balea, inca nu m-am hotarat daca imi place sau nu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ieri am aflat (dintr-un pliant :p) ca BB cream-ul are acoperire mai mare decat CC si ca CC-ul ar avea alte beneficii (estompeaza pete, riduri etc.). Desigur, nu ma pot pronunta asupra celei de fata, pentru ca n-am folosit-o indeajuns incat sa-mi estompeze "ceva" :D

      Ștergere
  3. Miki, mulțumim pentru review!
    Eu eram interesată de această cremă de tip cc, dar nu mă mai atrage după ce-am citit părerea ta. Și mie îmi place bb creamul de la Missha, abia aștept să mi se ducă bronzul ca să-l pot folosi din nou!
    Puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, nici nu suporta comparatie cele doua produse. Ieri, dupa ce m-am dat cu CC cream, m-am dus la mall, ca aveam de luat ceva de la farmacie. Afara, desi innorat, era destul de cald, incat mi-am tot sters fata de transpiratie (prin tamponare). Nici nu pot sa-ti spun cum se lua crema pe batista de hartie, de mi-era si jena de lumea din jur sa nu-mi vada batista "maronita"
      :-*

      Ștergere
  4. Eu sunt innebunita dupa produsele din Dm insa nu chiar toate sunt bune sau sunt usor adaptabile pentru tenul fiecaruia. Se pare ca aceasta crema este pentru persoane care nu au foarte multe probleme pe fata .... si nici macar :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil pe tenul unei fete tinere se vede bine, insa pentru mine e un mare fas!

      Ștergere