joi, 26 septembrie 2013

Fir-ar ea de meserie!

Azi dimineaţa cât pe ce să nu ajung la program, deşi, de cum a început şcoala, traseul spre serviciu e unul mai sinuos, incluzând o ieşire şi o intrare în oraş pe un drum judeţean bunişor, pentru a ocoli traficul infernal din centru.
Doar că azi, la cca. 200 de metri de la intrarea în oraş, era El, şoferul profesionist aflat în pană de carburant


Se învârtea în jurul autotrenului ca o muscă fără cap, cu o canistră în mână, asta în timp ce cozile de pe ambele sensuri creşteau "ca pâinea caldă". Nu foarte mulţi se încumetau să treacă pe la spatele autovehiculului, pentru că acostamentul era extrem de denivelat.
Noi am trecut într-un târziu şi zău că m-a durut sufletul când auzeam hârşâitul de dedesubt.
Dar a trecut şi sper ca ăsta să fie singurul lucru neplăcut pe ziua de azi.
Să aveţi o zi uşoară şi, dacă se poate, însorită! Chiar şi artificial, de întâmplări plăcute! :-*

10 comentarii :

  1. Mmmm ce nasol... era chiar lung ăla. bloca tot :((( ce amenda își lua aici unu in condițiile astea... te rup la buzunar dacă ramai fără benzină si te prind ca ești fără benzină si nu ai alte probleme la mașină.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, dar la "altii", ca la noi nici nu venise politia. Statea ala de-a curmezisul drumului de ceva vreme (zic colegii mei) si nu se intampla nimic.

      Ștergere
  2. car-vas-zica :)...era mai simplu prin centru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, chiar nu, pentru ca si cei care au venit prin centru au intarziat. Din cauza lucrarilor edilitare (e gaurit tot orasul!) si a celor care-si duc copiii la scoli cu masina si opresc cum le vine lor bine, cei 4-5 km. de acasa la birou ajung sa-i fac in 35-40 de minute.

      Ștergere
  3. adica a ramas fara carburant fix cand lua curba sau cum?de ce era de-a curmezisul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil. Nu am de unde sti exact cum s-au petrecut lucrurile, insa pot presupune ca a realizat ca ramane fara carburant si a hotarat sa se intoarca, pentru ca la cca. 1 km., in oras, e o statie de carburanti. Doar ca nu a mai reusit sa intoarca si a blocat soseaua.

      Ștergere
  4. Stai linistita, alaltaieri seara, pe la 10, un asemenea utilaj era fix intr-o intersectie, pus pe avarii

    RăspundețiȘtergere
  5. Ăsta a rămas măcar fără combustibil, dar miercurea trecută am fost blocată un sfert de oră de un șofer de microbuz care avea ceva de vorbit cu niște pensionari, în spatele unui bloc. Și căruia i-am părut isterică pentru că i-am cerut să elibereze drumul. Doar când a văzut că sun la 112 s-a urnit de-acolo, cu înjurăturile de rigoare.
    Deh, civilizația străzilor din România!... :(

    RăspundețiȘtergere