duminică, 8 septembrie 2013

Părerea mea despre Missha M Perfect Cover BB Cream


 Așa cum v-am promis, țin să vă prezint acest produs extraordinar. Știu că v-am mai scris de el atunci când l-am primit, însă acum sunt în măsură să confirm și eu cât e de bun.

Producătorul zice:

BB Cream este o cremă care calmează și regenerează pielea după intervenții chirurgicale și intervenții laser pe piele.  M Perfect Cover BB  Cream oferă o acoperire  naturală, are efect calmant și  hidratant . Este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru tenul predispus la acnee,  și poate fi folosită ca atare sau ca baza de machiaj .
Are  protecție UV (SPF 42 PA + + +)

Produsul pe care l-am cumpărat eu este #23 Natural Beige și mi se potrivește foarte bine.L-am folosit încă de când l-am cumpărat și când nu eram deloc bronzată și-l folosesc și acum când tenul meu a prins un pic de culoare. Missha BB Cream are capacitatea de a se adapta culorii tenului , în așa fel încât nu dă aspect de mască. Acoperirea este medie, cu un glow foarte frumos.


tenul meu pozat de foarte aproape, fără nici un fel de produs cosmetic



aici cu un strat de Missha M Perfect Cover BB Cream nr. 23 Natural Beige
Eu zic că e foarte bine. Sunt fonduri de ten care nu acoperă atât de mult. În plus, mă mulțumește că nu se ia pe telefon.
Eu o comand de pe ebay de la acest vânzător care are un scor foarte bun. Pachețelul l-am primit în circa două săptămâni și, pe lângă crema comandată, am primit și 3 mostre de creme coreene.

4 comentarii :

  1. Răspunsuri
    1. Si mie. Pentru vara e ideala. Iarna pot folosi fond de ten.

      Ștergere
  2. Pare bun. De obicei folosesc fond de ten, dar n-aș zice că am găsit unul care să mă mulțumească, deși le iau de la firme de renume și mă costă o căruță de bani. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce spui! Nici eu n-am gasit fondul de ten care sa nu se vada c-ar fi pe fata si totusi, dupa aplicare, sa arat mai bine :D

      Ștergere