luni, 7 octombrie 2013

Începe nebunia - Sărbătorile Iaşului 2013


Corturile sunt montate, probabil de azi vor apărea şi comercianţii.
Din nou străzi închise, pentru pelerini, de data asta, care se adaugă străzilor închise pentru lucrările interminabile din oraş. Din nou oraşul devine "congresul hoţilor de buzunar"...
În rest, de când nu am mai scris, mi s-a întâmplat să mă întâlnesc de două ori cu Suzi şi Vio, venite la Iaşi în vizita anuală. Am mâncat piţe ş-am băut beri la o crâşmă de cartier şi, mai ales, am povestit multe, că trebuia să acoperim un an întreg de când nu ne mai văzusem.
Peste toate, citesc în paralel două cărţi, un chick-lit tipărit (Fetiţa prietenei mele) slăbuţ tare şi un e-book care promitea (Sinistra doamna de Fahri Balliu - despre soţia dictatorului albanez Enver Hoxha, un personaj extrem de crud din istoria Albaniei)) şi care o să sfârşească în rândul cărţilor neterminate, plictisitoare.
Am văzut nişte seriale care mi-au plăcut (Broadchurch - miniserie poliţistă britanică, Father Brown - tot britanic şi tot poliţist). A apărut un nou sezon Downton Abbey şi am şi văzut primele două episoade, iar între timp, mă uit în continuare la Suits
După cum vedeţi, n-am o viaţă prea palpitantă şi poate de aceea nici nu am ce scrie pe blog. Trăirile mele interioare nu interesează cu siguranţă pe nimeni, aşa că, poate cu ocazia sărbătorilor ăstora să găsesc ceva interesant de zis sau arătat.
Vă pup şi vă urez o săptămână frumoasă! :-*

10 comentarii :

  1. mie-mi rezultă că Suzi și Vio au venit în pelerinaj :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Siuzi da, Vio nu, ca si-a si luat zborul inainte de a incepe "ostilitatile" :D

      Ștergere
    2. Vai, și mersi că ai menționat Broadchurch. M uitasem la primul episod, mi-a plăcut de minune, pe urmă am fost plecată și am uitat să continuu. Am văzut primul episod din ultima serie Downton Abbey: sunt eu sau e plicticos ca o zi de post? S-a lălăit, așa e?

      Ștergere
    3. Aaaa, noua serie din DA e foarte criticata in UK. Mai mult, scria azi in Daily Mail ca in ep.3 un personaj feminin este violat si ca scena a oripilat toata tara. Il critica teribil pe scenaristul Fellowes pentru scenele de violenta gratuita, absolut nenecesare in derularea actiunii. Om trai si om vedea ce-o sa mai fie!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Da, coco, am sa incerc sa surprind chestii care vi s-ar parea interesante

      Ștergere
  3. Saptamana trecuta eram in trecere prin Iasi si se anunta la radio ca incepe nebunia. Am zis ca saptamana asta nu calc piciorul prin Iasi, nu imi place aglomeratia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu-mi place , Claudia, insa cum n-am cum fugi, indur.

      Ștergere