vineri, 22 noiembrie 2013

Black Friday 2013


a început deja şi, ca să nu se mai spună că îi copiem pe americani, unii comercianţi au hotărît să-l "ţină" pe 22 noiembrie. Sau, în cazul altora, începând cu data asta.
Shoppaholica din mine s-a trezit azi pe la 6 dimineaţa în scopul prospectării pieţei, că dacă cumva se vindea ceva prea avantajos şi eu nu mai prindeam, nu? :p
Aşa se face că am dat o micuţă comandă la miniPrix, că ei au început campania Almost Black Friday cu o reducere de 40% la toate produsele de culoare neagră şi nu puteam rata să nu cumpăr mai multe boarfe şi papuci =)) Am dat comanda de pe telefon şi am avut încă 10% reducere.
De pe site-ul Altex, acolo unde toată lumea se bate pentru electronice, eu mi-am comandat două cutii de Ariel cu 32 de bucăţi de pernuţe cu gel, asta după ce am studiat preţurile şi am concluzionat că e un preţ bun şi, cel puţin aparent, real.
În rest, nu m-a mai tentat nimic, pentru că, deşi ieri pusesem în wishlist-ul meu de pe site-ul emag un TV LED extrem de avantajos din punct de vedere al raportului preţ/performanţe, azi produsul a dispărut în neant. Adică nu e epuizat, ci pur şi simplu nu se mai regăseşte pe site :( Probabil va reapărea după eveniment, la un preţ superior.
Mai am în plan nişte e-books reduse cu 50% de pe elefant.ro şi cu asta cam gata. Ce vă spuneam ieri că vreau să cumpăr (antivirusul şi cardul microSD) voi lua, cel mai probabil de Black Friday-ul american.
Voi aţi cumpărat ceva?

16 comentarii :

  1. Eu am cumpărat un leptop pentru mami. E dintre alea mai neevoluate (și, deci, mai ieftine), dar oricum maică-mea nu-i o IT-stă pasionată. :D

    Dar ai dreptate, boarfele-s mai interesante. :) Ar trebui să merg la cumpărături în uichend.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uneori leptoapele ultra-mega-super nu stiu cum (ca si al meu la vremea lui!) nici macar nu-s folosite la intreaga capacitate si dam banii aiurea pe niste configuratii scumpe care nu ne ajuta la nimic.
      Boarfele is mai interesant de cumparat, atata timp cat nu risti sa mori sufocat sub ele in caz de se rastoarna stocul din sifonier :p

      Ștergere
  2. Partea bună la leptoapele mai puțin uzate moral e că durează mai mult pînă devin rîșnițe. :D Dar sper că și ăsta o s-o ducă măcar trei ani.

    Cu boarfele m-ai atins, că mi se întîmplă (și nu foarte rar) să le cumpăr și să nu le port. Că mai iau uneori haine faine în ideea că o să fiu și eu un pic mai cochetă și-o să mă-mbrac drăguț. Dar nu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta mi se intampla mie cu hainele "de ocazie". Raman de mine, cum se zice, ca eu tot nu mai ajung la petreceri fancy care sa necesite haine pe masura.

      Ștergere
  3. Absolut nimic nu am cumparat azi:))) ciudat.... dar ieri am facut shopping nebun in oras. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramy, or fi fost mai tentante ieri. Si italienii cred ca-s cu toti boii acasa si nu organizeaza black fraideiuri cu o saptamana inainte ca romanii :D

      Ștergere
  4. O carte pentru iubit si o paleta Sleek pentru mine. Sa vedem ce mai gasim vinerea viitoare. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, cel putin miniPrix ne tin tot in oferte pana duminica viitoare :p

      Ștergere
    2. Mai mult imi convine sa ma duc direct la magazin decat sa dau comanda. Si cu toate astea nu am cumparat nimic din magazinele Miniprix din Buc. Astept niste reduceri mai consistente, de cel putin 50% si transport gratuit.

      Ștergere
    3. Maya, din proprie experienta iti spun ca reducerile de pe site sunt mai bune decat cele din magazinele lor. Singurul avantaj e ca le vezi cum arata si, daca nu e moarte de om in magazin, le si probezi. Eu am fost doar in cel de la Otopeni si o singura data la cel de la Romana care-i super naspa. Mic, inghesuit...

      Ștergere
    4. Inseamna ca nu ai fost in 1 Mai...ala e mic si inghesuit. :))

      Ștergere
    5. Mai mic si mai inghesuit decat ala de la Romana? Acolo n-am rezistat decat vreo 5-6 minute. Oricum, il prefer pe cel de la Otopeni pentru ca e mai mare, spatiile sunt mai largi si, bineinteles ca si produsele-s mai multe.

      Ștergere
  5. m-am abtinut ca facusem prapad cu o saptamana inainte :)

    RăspundețiȘtergere