duminică, 1 decembrie 2013

1st December

De azi am intrat în luna cadourilor. De parcă mie mi-ar trebui o lună anume pentru asta  =))
Mă rog, e și ziua națională a României, însă, din păcate, eu chiar nu simt nimic vizavi de ziua asta. Nu-mi vine nici să arborez drapelul, nici să "fiu mândră că sunt româncă" așa cum spun worldwide diverși care tot anul declară pe unde li se dă ocazia că le e rușine că-s români, nimic! Dar să lăsăm asta în seama patrioților full-option, că eu sunt una mai ponderată care vede și paiul din ochii celorlalte popoare, dar și bârna din ochii proprii, și să ne axăm pe joie de vivre, că atâta ne-a mai rămas.
Vă ziceam mai acu o săptămână de CTS Corner că nu-s grozavi în online. Ei bine, după experiența mai puțin plăcută de la primul Black Friday de care v-am spus aici, când înafara unei confirmări a comenzii n-am mai primit nici un semn de viață de la ei, iar când m-am dus să iau comanda din magazin m-au amânat pentru "după miercuri", masochista din mine a vrut să se exprime, așa că, de BF-ul ăla adevăratul, am mai dat o comandă la ei. Numai că de data asta, pe lângă confirmarea comenzii, am primit și un mesaj personalizat în care eram invitată să-mi iau ceaiurile de la magazinul lor de la Palas Mall, așa cum solicitasem. Și ieri, dacă tot am ieșit din casă pentru a o asista pe Diana la o achiziție importantă ;) , am ajuns și la magazinul CTS Corner de la Palas Mall și mi-am ridicat comenzile.


Pe lângă obișnuitele ceaiuri de fructe, de data asta mi-am luat și două ceaiuri blooming și-s tare curioasă cum sunt. Din păcate, vreo 3 ceaiuri nu erau disponibile, așa că mă mulțumesc cu astea 13 :p
În rest, deși escapada era pentru cumpărătura Dianei, am făcut în așa fel încât mi-am cumpărat și eu ceva.


O pereche de bluejeans skinny cu talia incredibil de înaltă, ceea ce-i face foarte, foarte comozi. Au costat doar 50 de lei și i-am cumpărat de la New Yorker.


N-am scăpat ocazia să facem poze la bradul de la Carrefour Felicia :D


Așa arăta aseară bradul de la Palas Mall. Azi, cică, se aprind luminile de Crăciun în "Crăciunia", adică-n parcul complexului Palas.
Vă pup și vă urez o duminică plăcută!
La mulți ani, România!

15 comentarii :

  1. Arati fantastic de bine!!!!! Sunt geloasa pe picioarele tale lungi!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai slabit in ultima vreme! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa porti sanatoasa jeansii cumparati. Iti vin foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Liliana, n-am slabit. Poate par mai slaba imbracata in culori inchise. Pantalonii de pe mine nu-s aia noi, ci o pereche care s-au cam uzat. Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ciudățel bradul. :D
    Miki, așa bine arăți. Am crezut și eu că ai mai slăbit dar mi-am amintit că ți-am mai văzut picioarele lungi și subțiri pe facebook, așa că te cred pe cuvânt când spui că n-ai mai scăzut în greutate.
    Ce de ceaiuri tentante văd acolo....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, aseara mi-am facut o cana mare-mare de "tipsy strawberries" care-i... uaaau! are bucati mari de fructe si boboci de trandafirasi <3

      Ștergere
  6. Skinny-skinny, da-s destul de lungi pentru tine? Că știu ce problemă (pe care și-ar dori-o probabil toate femeile) ai. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mel, era loc si de mai lungi, dar nu fac mofturi, ca si pana la "ousor" sunt buni

      Ștergere
  7. eu mi-am facut singurica ceai de fructe! mi-am luat deshidrator! de cand vroiam...

    RăspundețiȘtergere