sâmbătă, 14 decembrie 2013

Pregătiri. Plus o cerere de ajutor

Mai sunt 10 zile până la Crăciun și chiar dacă n-am început curățenia mai mult sau mai puțin generală aferentă sărbătorii, de un lucru să fiți siguri: adun ca hârciogul bunătăți de devorat în acele zile de relache.
Când a apărut catalogul glossy Lidl, mi-am făcut însemnări pe el ca o pensionară, însă de ajuns la magazin n-am reușit încă. Azi s-a dus soțul cu pliantul adnotat după el și a reușit să-mi cumpere câteva chestii




Congelatorul dă pe dinafară de plin ce e :p
În plus, tot pentru Crăciun, am cumpărat două vouchere, unul pentru cozonac și unul pentru fursecuri, ambele la o cofetărie deschisă în toamna asta și de la care am mâncat tot felul de prăjituri și au fost foarte bune.
La birou mi-au făcut deja brăduțul,


așa că eu aștept cadourile :D
Singurul meu of la momentul ăsta e că nu găsesc o familie iubitoare pentru micuțul Papillon, pisicul operat care a rămas în 3 lăbuțe.


Este așa de drăgălaș și doritor de mângâieri și alinturi, însă nu-l pot aduce acasă la mine, pentru că Țuțu și Bambu l-ar teroriza =(( Are 2 ani și jumătate, este castrat, știe să folosească litiera,  nu-i mofturos la mâncare și după 4 zile de la operație zburdă ca și cum ar avea toate 4 lăbuțele. Deocamdată e cazat la soacra mea, dar nu e o situație ideală pentru el. Peste o săptămână îl ducem la dr. Liviu Burtan, cel care i-a amputat lăbuța și l-a castrat, pentru a-i scoate firele de la incizie și, după aceea, ar fi grozav dacă l-ar vrea cineva să-i umple viața de iubire. Mă ajutați poate-i găsim căsuță de Crăciun?
Să aveți un weekend frumos! :-*

12 comentarii :

  1. hmmm, si tu? :) sa vezi si bomboanele cu lamaie ce bune sunt!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost si eu in seara asta si am luat ceva bun de tot, nu e de mancare dar sunt foarte folositoare. Ghici ciupercerca, ce-i? :)) Maine sper sa am timp sa pun pe blog. Mult noroc motanelului, are nevoie. Incearca pe paginile de Facebook ale asociatilor de pisici, vor da si ei sfoara-n tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am ce-ai luat, asa ca abia astept sa vad :)
      La Iasi nu stiu sa existe asociatii de astea :(

      Ștergere
    2. Nu stiu daca exista sau nu, dar ei vor da share pe Facebook.

      Ștergere
  3. Cartofii gratinati i-am mancat anul trecut si nu m-au impresionat in mod deosebit... In rest e totul bun bun. Pisicul mic si scumpic seamana mult cu Kitty a mea... Sper sa aiba mult mult noroc si sa gaseasca pe cineva care sa-l iubeasca. Va pupacesc pe toti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anina, cartofii aia i-am luat ca-mi "lasa gura apa" numai cat ma uitam la poza. De n-or fi buni, asta e! Au doar 400 de grame :p
      Si eu sper sa se-ndragosteasca cineva de pisic si sa-l vrea.
      Te pupam si noi! :-*

      Ștergere
  4. Drăguț pisoiașul. De-ar putea ajunge la Tg. Mureș, l-aș adopta eu...

    RăspundețiȘtergere
  5. De la Lidl recomand cu calduuuuuura Entremets du chocolat :D Ce e? Pai, e de ciocolata! multa ciocolata! Un mousse acoperit cu ciocolata neagra, trebuie lasat la decongelat. Eu, mai de la tara, initial nu m-am uitat cum se consuma. Si am mancat putin inghetat. Abia apoi am vazut ca trebuie lasat la deghetat si servit de la frigider. Si arca mai bine-l mancam congelat. tinea mai mult :))
    http://paginidezisinoapte.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi e tarziu deja sa ma mai duc la vreun supermarket, ca ma calca pe cap nesatuii, dar pe 26 mi-am propus o incursiune scurta la Lidl, sa trag concluziile =))

      Ștergere