marți, 3 decembrie 2013

Reviste glossy pe decembrie, cu cadou

Din oferta destul de bogată, dar total neinteresantă pentru mine, am avut norocul să găsesc


revista Femeia (singura care mi se mai pare interesantă!) cu un balsam de buze cu unt de cacao de la Himalaya herbals și un pliculeț cu 50 de grame de cafea Tchibo arabica. Revista + inserturi a costat 11 lei.
Cea de-a doua revistă cumpărată numai pentru insert e Cosmopolitan, pe care am găsit-o cu laptele demachiant pentru față și ochi de la Ivatherm, un produs foarte bun. Am luat două, ca să fie :p Prețul unei reviste a fost de 10 lei.
În plus, am mai văzut revista Mami (nu că m-ar interesa :D) care avea ca insert un șamponel de 100 ml. de la Yves Rocher sau o cremă de îngrijire de la Himalaya. Pe nici una n-am văzut scris ca ar fi exclusiv pentru copii. Revista costa, cred, 7 lei. Mai era și, după cum a spus soțul meu, "o revistă cu bască" =)), adică Beau Monde cu o beretă tricotată (not my style!)

13 comentarii :

  1. Revistă cu bască, LOL.

    Eu sufăr că rar mai găsesc reviste cu inserturi pe aici. Deși am un lac de unghii albastru jeans care clar e dintr-o revistă. Am uitat. Uit de la mână până la gură, clar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica, la noi sunt inserturi insa, de cele mai multe ori, sunt niste prostii. Citeam pe blogul Stellei (Fashion Doctor) despre revistele glossy din Rusia care au ca insert (mini)produse cosmetice high-end (Lancome, Clarins etc.)

      Ștergere
    2. Buna sunt de acord cu Stela (Fashion Doctor) despre revistele rusesti doar ca sunt foarte rare cadourile si cind spun foarte rare nu exagerez deloc. In privinta revistei Cosmopolitan azi am fost prin jumate din chioscurile din Iasi si sincer am gasit doar cu body cream. Puteti sa iimi spuneti unde ati gasit-o pe cea cu produs pentru fata dincer de mult caut sa incerc produsul dat si nici decum nu reusesc sa o gasesc.

      Ștergere
    3. Aliona, am luat Cosmo de la Inmedio de la Kaufland Pd.de Piatra. Chiar daca nu vezi la raft, roaga pe doamna sau pe baiat (depinde cine e de serviciu) sa se uite-n spate poate mai are cu demachiant. Ambii sunt foarte amabili.

      Ștergere
  2. Hmm...cred ca iau si eu o revista cu deachiant Ivatherm, sa vad si eu cum e!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana, mie-mi place. L-am mai avut de doua ori pana acum si mi-a priit.
      :-*

      Ștergere
  3. Nu am luat nimic luna asta, ma asteapta o revist al posta. Astept sa ajunga Joy si voi cauta si Cosmo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am umblat o gramada dupa revista Joy cu C-thru si nu am gasit-o deloc la niciun chiosc. Nu ma mai intereseaza revistele cu cadouri, mai ales sa alerg pe la toate gheretele si sa mi se raspunda si urat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gargarito, la mine s-a intamplat sa gasesc. Nici eu nu alerg de la un chiosc la altul

      Ștergere
  5. Lovely, you get nice samples with magazines...

    RăspundețiȘtergere
  6. nu am luat luna aceasta decat suplimentul Good Food!

    RăspundețiȘtergere