luni, 27 ianuarie 2014

Ninge

În sfârşit. Aşteptam să ningă încă de anul trecut, dar n-am avut noroc :p
Azi dimineaţă, datorită faptului că nu se fac cursuri la şcoli, traficul a fost de-a dreptul decent. Un pic mai devreme am auzit chiar un avion, de unde deduc că aeroportul Iaşi e deschis. Deci, în ciuda codului galben, la Iaşi e încă bine.


În altă ordine de idei, sâmbătă am fost la Palas Mall să văd ce solduri mişto găsesc. N-am găsit mai nimic. Probabil că tot ce-au avut de dat cu preţ redus au dat în perioada de promoţii, perioadă care precede perioada de soldare.
Singura achiziţie a fost o pereche de balerini de la Zara


Au costat 29 de lei, reduşi de la 89, preţ care mie mi se pare de-a dreptul aberant, dat fiind faptul că nu-s decât nişte papuci de cârpă. Mă rog, îs frumuşei, iar "cârpa" e uşor catifelată, da' totuşi, 89 de lei?!
Eu am mai multe perechi de balerini dintr-aştia, de la diverse firme, şi încă de când îi cumpăr sunt conştientă că nu-i pot purta mai mult de un sezon-două, fără să arăte nasol, aşa că mai mult de 30 de lei n-aş da nicicum, niciodată.
Mai erau solduri la Camaieu, dar nu m-a tentat nimic (thanks God!), iar la magazinele la care mă aşteptam să găsesc chestii faine (H&M, New Yorker), reducerile erau foarte mici şi numai la lucruri urâţele.
În rest, în week-end-ul ăsta am văzut câteva filme care mi-au plăcut (Diana - o perspectivă nouă asupra ultimilor 2 ani şi ultimelor zile de viaţă ale celebrei prinţese, The Mechanic cu Jason Statham <i love him!> şi Enough Said, ultimul film al regretatului James Gandolfini <Tony Soprano>, un film pe care-l recomand doar fetelor de vârsta mea), cât şi câteva episoade din Sherlock.
Mi-am încheiat duminica cu o baie înmiresmată, ascultând Kenny G., urmată de un pic de vin de Chianti


Să aveţi o săptămână uşoară! :-*

7 comentarii :

  1. Sambata si duminica ......am tot dat la lopata ! Astazi continuam ce am inceput .In curtea mea este zapada de 1 metru .Foarte frumoasa culoarea balerinilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeeei, dar cine sta la curte si vara are gradina la dispozitie? :)

      Ștergere
  2. si aici a nins...intre timp s-a si topit si cica de maine vine zapada din nou :((( mie nu-mi place din pacate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ramy, mie-mi place zapada de sarbatori, insa e buna si acum pentru cateva zile. Sper sa nu se lungeasca mai mult :)

      Ștergere
  3. Foarte bine arata Copoul cu putin zapada. Multumesc pentru pozele din Iasi, mai ales pentru cei plecati din orasul natal.
    Ti-am rasfoit blogul si m-am relaxat citindu-l. Imi place mult stilul in care scrii.
    O zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri, Cecilia, si te mai astept pe blogul meu :)

      Ștergere