sâmbătă, 1 februarie 2014

Restanțe de la StrawberryNet

Mi-am făcut un mic inventar și am descoperit că am omis să vă arăt niște produse cumpărate în ultimul timp de la StrawberryNet.


Este vorba de 4 parfumuri pe care, momentan, nu le iubesc :p și o cremă anti-age de la Serious Skin Care pe care n-am început încă s-o folosesc, dar despre care vă voi vorbi la momentul oportun.




De la stânga la dreapta avem apa de parfum Roccobarocco, apa de parfum Regine's, apa de toaletă Quartz pour femme de la Molyneux și parfum vaporisateur Unforgivable woman de la Sean John (Sean Combs aka Puff Daddy). Faptul că acum nu mă dau în vânt după ele, nu-i elocvent, pentru că și Fleur d'Ombre Violette-Menthe, de la Jean Charles Brosseau, mi-a displăcut inițial, ca după câteva luni, să-l ador.
 Luni merg la poștă pentru că am de ridicat o altă comandă de la StrawberryNet și una de la Dorothy Perkins (da, știu, sunt shoppaholică :p)
Cam atât pentru acum, mă duc să trag cu aspiratorul :(

6 comentarii :

  1. Miki, dar știam deja că ești shoppaholică :D.
    Ai dreptate cu parfumurile. E posibil ca la început să nu-ți placă iar apoi să te îndrăgostești de ele. Și invers.
    Aștept și eu ceva de la Strawberry, abia aștept să ajungă. Toți banii din ianuarie la ei pe site i-am lăsat, dar nu-mi pare rău. După mine, am făcut ceva afaceri, dacă e să fac o comparație cu prețurile de la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comparand pretul produselor, poti s-o mai zici o data! Uneori ma intreb cum pot pune niste adaosuri comerciale atat de mari, incat un parfum sa aiba un pret dublu fata de StrawberryNet.

      Ștergere
  2. Sa stii ca dc la inceput eram incantata de parfumul de la P daddy, acum asa si asa. E putin greoi parca, dar in fine, am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca se demonstreaza ce zicea Aurora, de data asta in sens invers :p

      Ștergere
  3. si mie mi se intampla sa-mi mai schimb parerea despre parfumuri :).

    eu iti doresc sa te bucuri de ele la un moment dat :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! sau sa ma bucur de placerea cuiva care va primi macar unul dintre parfumuri, nu? :p

      Ștergere