sâmbătă, 15 februarie 2014

Valentinu'

meu a fost un drum la un complex comercial dinafara orașului (pentru ieșeni, complexul Era Park), unde îmi doream de ceva timp să ajung pentru că auzisem de niște outleturi. Doar că, au fost total dezamăgitoare. Trei boarfe pe șapte rânduri!
Pur și simplu nu ai ce cumpăra din magazinele de acolo. Un complex comercial la fel de trist ca celelalte două eșecuri comerciale din oraș, Hala Centrală și Moldova Mall.
Până și la hipermarket-ul Carrefour de acolo este marfa mai puțin diversificată și chiar mai puțină cantitativ. De clienți, ce sa mai spun, poate umpleai un autobuz cu toți cei care bântuiam pe acolo.
Totuși, n-am plecat cu mâna goală.
La Carrefour erau câteva cărți cu preț foarte redus, toate chick-lit, și din ce era, mi-am ales 3, de citit când sunt în groapă de potențial :p


Fiecare a costat 5 lei.
Apoi, mi-am mai cumpărat o fustă conică, cu talie înaltă, brand englezesc cu eticheta tăiată ca la miniPrix, dintr-un tergal subțire, căptușită, maro, cu 15 lei. N-o pozez, că-i tare șifonată.
Tot de acolo mi-a cumpărat soțul un buchet de trandafiri. Albi, că așa i-am ales eu :D


Seara mi-am încheiat-o urmărind serialul "Scandal" și mâncând iaurt cu fructe. Romantic, nu? =))
Astăzi, am intrat deja în programul de weekend, spălând o mașină cu rufe. Se pregătește în block-startere, aspiratorul :p
Ne mai vedem! :)

5 comentarii :

  1. Jackie Collins nici nu scrie rău pentru genul ăsta de literatură. Am citit, cu ani în urmă, ceva scris de ea; ceva cu nevestele de la Hollywood...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aia le-am si luat, pentru ca citisem dupa '89 niste carti scrise de ea (genul nu era inca numit chick-lit), si tin minte ca au fost destul de agreabile. Mai mult, sunt cvasi-sigura ca in biblioteca de la mama sunt si acum cartile alea. Daca n-or fi tot astea, reeditate acum =))

      Ștergere
  2. generos Valentinul asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mai ales ca, inafara florilor, celelalte au fost cumparate de mine =))

      Ștergere