sâmbătă, 26 aprilie 2014

Concurs aniversar - ediția a 2-a

Așa cum vă spuneam înainte de Paști, organizez un concurs cu ocazia aniversării a 3 ani de când există blogul miki's playground. 
Toate produsele oferite sunt cumpărate de mine sau primite cadou și, din varii motive, nu mi se potrivesc.
Așadar, vor fi 3 premii dintre care

Primul este un set de epilare cu ceară, folosit o dată de mine, însă n-am reușit decât să-mi învinețesc picioarele


Sunt convinsă că există fete care au o îndemânare mai mare decât mine la chestiile astea și și-l doresc. Cine nu dorește acest premiu pe motiv că nu e nou, rog să nu participe la concurs.
La asta se adaugă un gel de duș Marionnaud cu blackcurrant



Al doilea premiu este o cremă Melcfort pentru ten mixt/acneic și  un set fantezie format dintr-un mic colier și cercei cu pietricele colorate



Al treilea premiu este o mini loțiune tonică pentru ten gras de la Marionnaud, un lac de unghii L'Oreal Color Riche și o bază pentru unghii Essence


Lacul de unghii este în culoarea Hypnotic Red.
În plus, fiecare câștigatoare va primi și o carte chick-lit.


Nu în ultimul rând, să vă spun condițiile de participare:
1. Să urmărească blogul prin GFC
2. Să fi comentat PÂNĂ ACUM  măcar o dată în ultimul an
3. Să lase aici un comentariu din care să reiasă că dorește să participe la acest concurs. În plus, să-mi menționeze cu ce nume mă urmărește prin GFC și, în cazul nevorbărețelor, când a comentat în ultimul an (link către articol-comentariu)
Înscrierile se pot face până pe 3 mai, la ora 17.
Pentru imparțialitate, câștigatoarele le voi extrage cu ajutorul random.org
Sper să participați în număr cât mai mare :)

6 comentarii :

  1. La multi ani blogului Miki, datorita tie am si eu la randul meu blog de mai bine de un an si nu concep sa nu iti citesc de fiecare data articolele. Te urmaresc prin GFC cu acelasi nume ca de obicei si iti las si un link cu ultimul articol comentat: http://mikisplayground.blogspot.ro/2014/04/o-mica-comanda-strawberrynet.html.Foarte frumoase premiile si as fi onorata sa castig macar unul dintre ele. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! La multi ani si la cat mai multe postari!
    Nu te urmaresc prin GFC (ma abonez acum, sint curioasa cum functioneaza). De obicei sint abonata la bloguri prin e-mail. Nu se poate pune si la tine varianta asta? Nu-i repros, sa stii. Te am in lista de pe internet explorer.
    Premiile sint foarte generoase, plus ca fiecare vin cu o ciresica in varf...adica cartea :p
    Iti doresc sa participe cat mai multe persoane!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am rezolvat si cu abonarea prin e-mail. Nu m-am gandit niciodata sa pun optiunea asta. Mersi pentru sugestie!

      Ștergere
  3. La multi ani draga Mikisor!Sper sa ne scrii in continuare cele mai noi impresii ale tale in legatura cu noile comenzi de pe Strawberry care au devenit de altfel preferatele mele :D
    Nu prea comand eu de la ei, defapt, nu prea shopping-uiesc online pentru ca nu am paypal si mi-ar fi si frica :)) Exceptie fac site-urile chinezesti care imi ofera credit pentru cumparaturi de hainute, ca altfel, cred ca era prapad in portofel :D

    Pupici!

    Iti doresc sa ai cat mai multi cititori si sa fii cat mai mult in mediul online!Sa nu te descurajezi niciodata ca nu sunt numerosi followers, pentru ca nu in asta se cantareste succesul unui blogger, iar eu am invatat-o singura ;)
    Ana :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Ana! Nu-s nicicum descurajata, pentru ca stiu sigur ca de citit ma citesc multi, insa nu tot atat de multi comenteaza si, mai mult, se aboneaza. Am si eu bloguri unde doar citesc, asa ca-i inteleg.

      Ștergere