marți, 29 aprilie 2014

O mică comandă de la StrawberryNet şi o bunătate


Parfumul Esprit d'Oscar pe care-l urmăream de mult şi care după ce îl puneam în coş îmi apărea că e epuizat. Varianta de 100 ml., unboxed, cumpărat cu 83 de lei. Este un parfum oriental cu tuşe de citrice extrem de puternice, care se estompează, însă, după câteva minute lăsând loc tuberozelooooor!
Şi pentru ca să nu plătesc taxa de 10%, m-am învârtit printre toate produsele de machiaj aflate la diverse oferte, şi am ales Tinted lip balm Stila în culoarea amande. M-am şi dat cu el pe buze şi pare ok. E uşor colorat (dă buzelor un aspect natural!), şi se simte foarte plăcut pe buze. Pare a fi emolient şi nu-i deloc lipicios.
La final, îl zic bloguleţului meu "La mulţi ani, frumosule!" :p, şi vă arăt ce am cumpărat pentru a-l sărbători:
O minunată tartă cu cremă de vanilie şi fructe de la Loulou Bakery, pe care vi-i recomand dacă aveţi nevoie de o bunătate, iar cofetăritul nu e chiar punctul vostru forte, aşa cum e cazul meu


Nu uitaţi că vă aştept să participaţi la concursul aniversar :)

11 comentarii :

  1. LA MULTI ANI!!!! Mmm, ce buna trebuie sa fie tarta, imi ploua in gura doar cand ma gandesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!

    parfumul imi face cu ochiul :). de parca n-am desptule parfumuri :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Alina! Eu am reusit sa dau azi doua din cele pe care nu le iubeam. Am 24 sau 26, nu-mi mai amintesc, si cred ca-i boala mintala deja :p Oricum mai astept inca 2 comenzi de la Strawberrynet, fiecare cu cate un parfumel =))
      Nu participi la concurs?

      Ștergere
    2. am vazut concursul la timpul lui, insa n-am participat, pentru ca doua din cele trei premii oferite de tine nu mi se potriveau si-am decis sa nu fur sansa altor fete carora le-ar fi folosit :).

      eu am castigat anul trecut :)).

      Ștergere
  3. La multi ani!! Si felicitari pentru blogusor!

    RăspundețiȘtergere
  4. de citrice? sigur imi place si mie! :)

    RăspundețiȘtergere