marți, 1 aprilie 2014

Zara e-shop

Vă spuneam în urmă cu câteva zile că Zara deschide magazin online începând cu data de 2 aprilie şi, pentru a marca acest început, a dăruit câtorva bloggeri şi influenceri din mediul online câte un card-cadou pentru cumpărături din noul e-shop.
Ei bine, ieri, dis de dimineaţă, am şi lansat comanda. Asta după ce m-am documentat în prealabil.
Mi-am ales o bluză albastru cobalt (se zice că e culoarea verii 2014), o pereche de balerini de piele negri, şi o geantă-sac bleumarin. Nici nu vă închipuiţi cu câtă nerăbdare aştept curierul :)

Astăzi agenţia de publicitate People PR, cea care s-a ocupat de campania de lansare, a publicat şi comunicatul de presă din care vă spicuiesc câteva lucruri.

Magazinul Zara online va începe să întâmpine clienţi în România de la data de 1 aprilie. Este un nou pas în expansiunea comerţului electronic al companiei Zara pe toate pieţele în care este prezentă. Site-ul Zara, www.zara.com/ro, le va oferi clienţilor online aceeaşi gamă completă de produse pentru femei, bărbaţi şi copii, ca cea aflată în magazinele fizice.
Site-ul www.zara.com/ro este conceput pentru a oferi o experienţă de cumpărare extrem de uşor de accesat şi pentru a le permite fanilor modei să îşi efectueze cumpărăturile de pe oricare dintre browser-ele disponibile în ţările în care Zara are magazine online. Articolele oferite online au aceleaşi preţuri ca cele aflate în magazinele fizice Zara, iar clienţii pot opta pentru livrarea la domiciliu sau ridicarea comenzilor de la un magazin la alegerea lor.
De asemenea, clienţii site-ului www.zara.com/ro din România pot apela linia gratuită a serviciului Relaţii cu clienţii sau contacta prin email biroul Suport clienţi pentru a rezolva orice nelămurire sau problemă legată de comenzile lor.
Preţurile articolelor vestimentare sunt identice online şi în magazinele fizice, iar comenzile se împachetează în ambalaje ecologice proiectate în mod special pentru a menţine produsele cumpărate într-o stare optimă până la livrare.
Opţiuni de livrare
Livrarea va fi gratuită în cazul în care clientul optează pentru ridicarea comenzii de la un magazin Zara, durata expedierii fiind de la 4 la 6 zile lucrătoare. Vor fi disponibile şi alte două modalităţi de livrare:
- Standard (19,00 Lei.): 3-5 zile lucrătoare
- Expres (49,00 Lei.): 2-3 zile lucrătoare
Plăţile vor putea fi efectuate cu cardurile bancare Visa şi MasterCard.

Statusul actual al comenzii e "în tranzit" (bănuiesc că e un fel de "în procesare"), şi cum o primesc, cum am să vă arăt şi vouă achiziţiile.

3 comentarii :

  1. Dintre toate bloggeritele care au scris despre subiectul asta, tu ai detaliat totul cat mai transparent. Te felicit si spor la cumparaturi!
    Sa revii cu un feed-back!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cecilia, shopping-ul online e apanajul meu! =))
      Cand ajung acasa, incerc sa face niste poze bune produselor, fiindca le-am si primit cu putin timp in urma :)

      Ștergere