joi, 15 mai 2014

La mulți ani, Danone România!Astăzi, celebrul brand Danone împlinește 15 ani de când produce în Romania gustoasele iaurturi atât de apreciate de toată lumea. Există oare cineva care să nu fi mâncat măcar o dată un iaurt Danone? Mă îndoiesc!
Cu această ocazie, prin intermediul Blogal Initiative, Danone ne invită pe noi, bloggerii, să ne spunem părerea despre nou relansatul site www.danone.ro
Nu pot rata șansa de a mă da deșteaptă :D, așa că, din punctul meu de vedere, site-ul arată foarte bine. E aerisit, designul e plăcut, culorile folosite și fontul textelor făcând facilă parcurgerea informațiilor afișate. Deasemeni, secțiunile site-ului sunt bine evidențiate, iar informațiile despre produse, companie și despre campaniile sociale organizate, cât se poate de detaliate. Drumul laptelui e secțiunea pe care o apreciez cel mai mult și-i felicit pe care care au făcut-o. Util ar fi și un update în care să se menționeze campania prezentă, pe lângă cea de anul trecut în care bloggeri au mers la ferme :)
Ce le-aș mai sugera celor de la Danone este ca pe lângă pagina de Facebook, contul de LinkedIn și cel de Youtube, să facă și un cont Twitter, multă lume fiind deja mai prezentă acolo, decât pe Facebook.
Dacă nu mă credeți, intrați pe www.danone.ro și convingeți-vă! :)


9 comentarii :

 1. E prima data cand intru pe site-ul lor. Dragut! Mi-a placut istoria numelui iaurtului si, mai ales, ca initial erau vandute prin farmacii.
  Ce schimbari in 100 de ani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cecilia, recunosc ca nici eu nu am intrat pana acum pe site-ul lor, deşi Danone Natural e iaurtul meu preferat.

   Ștergere
 2. Eu intru mult mai rar pe Twitter decât pe FB. Mi se pare cumva mai arid...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mel, tineretul interactioneaza mai des pe Twitter, iar acum de cand se pot posta si poze, cu atat mai mult :)

   Ștergere

 3. Muy bueno tu blog y estoy siguiendo su cargo por un largo tiempo!

  RăspundețiȘtergere