sâmbătă, 16 august 2014

O plajă frumoasă și câteva reviste glossy grecești cu cadou

N-a fost să fie ieri articolul, pentru că, fiind foarte cald, mi-a fost un pic rău, așa că n-am făcut mai nimic. Doar am băut apă și ceai, am văzut niște filme (niciunul demn de a pomeni de el) și ziua s-a dus.
Vă spuneam de o plajă frumoasă pe care am găsit-o, din păcate, în penultima zi de sejur. E plaja camping-ului Kastraki, camping în care vine lume gârlă, și cu Fiat-ul Punto și cu Mercedes-ul C klasse, și stă la cort. Locul arată destul de civilizat, atât cât am putut vedea străbătându-l de la plajă spre poarta de ieșire.
Deci, cum vă ziceam, plaja!

în plan îndepărtat, balenă eșuată făcându-și fotosinteza =))
Plajă de nisip, lungă, lată, cu nisipul afânat, extrem de fierbinte (realmente nu se putea merge fără papuci).

plaja camping Kastraki
Apa clară, caldă, însă îmi ajungea până la gât după 10 metri, așa că, neștiind să înot, stăteam numai la mal.


Cam asta a fost ultima zi de plajă. Seara am ieșit la plimbare

pe drumul dinspre hotel, alintând o pisică mică (nevăzută de voi :p)
Ne-am întâlnit din nou cu furnizorul de legume/fructe (ceva mai ieftine decât la supermarket) și vă arăt o poză pentru că mi-a plăcut printul rochiei (sau bluzei?!) din imagine, de nu mai pot!


Hmm, ce ziceți, nu-i mișto?

Înainte de a vă lăsa să vă savurați sâmbăta în liniște, să vă arăt revistele glossy cu insert pe care le-am cumpărat. De fapt, ei le zic cu cadou (ΔΩΡΑ in limba greacă), așa cum spunem și noi, uneori.


După cum puteți vedea, Marie Claire are cadou un gel de duș și un lapte de corp parfumat Manifesto YSL (fiecare are 50 de ml.) - preț 6,30 €, fiind de departe cel mai fain cadou la o revistă. Madame Figaro  a costat 7,90 € și a avut câte una din cele două genți de plajă bej și bleumarin (am luat 2 exemplare pentru că gențile-s tare faine). La Salonic am găsit și numărul din mai (se pare că la ei nu se fac retur numerele vechi) care a costat 4 € și a avut geanta mare, de weekend, maro închis cu margini roz (sorry, știu că poza nu e prea grozavă, așa că trebuie să mă credeți pe cuvânt că e maro cu roz).


Prima revistă cumpărată a fost Miss Glitter (cred că e Glamour, după design) care a costat 2 € și a avut cadou un lac de unghii Golden Rose și un pachețel cu servețele demachiante Septona. Chiar în ultima zi, înainte de a pleca spre țară, am găsit Celebrity (un fel de OK Magazine), 2,90 € cu cadou un ruj Clinique.
În plus, în fiecare dintre ele am găsit mostre pe care le-am pozat la grămadă.


Știu că pe unele am dat mult mai mult decât aș fi dat pe produsul în sine, ținând cont de faptul că în reviste mă uit doar la poze :D, însă mi-am făcut damblaua și mi se pare OK, că o viața avem, nu?
Acum vă las, nu înainte de a vă arăta o poză care mă face să visez în continuare la vacanță, la mare...


:-*






18 comentarii :

  1. Cat de frumoasa este ultima poza... asa un dor de mare ce mi-ai facut!Pana acum am zis ca rezist dar cand ai pomenit de camping..m-a luat nostalgia.Cam pana la 17 ani am mers la mare cu ai mers numai cu corturile si tare bine mai e sa stai in natura :D
    Pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am fost cu cortul niciodata, insa nici nu pot sa zic ca-mi doresc. Cred ca nu-s chiar asa aventuroasa :)

      Ștergere
  2. Apăi, Miki, dacă asta a fost dablaua ta atunci să te bucuri de cadourile de la reviste! Eu cu rujul și cu produsele YSL zic c-ai făcut afaceri bune!
    M-a luat așa o durere de inimă când am văzut ultima poză. Cred c-am să pun ban peste ban, o să trăiesc la limită în următoarele săptămâni și mai dau o tură prin vecini pe la mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu cred la fel cu cele doua cadouri :) Acum sunt oferte ultra last minute extrem de avantajoase :)

      Ștergere
  3. Uite ca nu mi- a intrat comentariul: ziceam ca pozele cu pisici in care pisica nu se vede sunt cele mai faine;)
    Si ca te invidiez pt reviste: la noi nu prea sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum asa? Italienii nu au reviste cu cadou? How sad...

      Ștergere
    2. Maximum un lac de unghii.si nici esantioane prea multe. Acum ma uit la o posetuta gen borseta/plic aurie pe care o folosesc la mare; dintr- un Glamour romanesc de prin 2005 sau dupa. 10 RON si de mare efect. Alte vremuri.

      Ștergere
    3. Aaaa, o am si eu si e inca OK. A mea e un auriu usor roz

      Ștergere
  4. grecia e frumoasa, mai am un pic si plec... De reviste nu mai zic, vezi si tu ce diferente in ''cadouri''. te pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stella, acum m-am convins si eu de ce spuneai tu, ca revistele rusești au super cadouri.
      Vacanță plăcută! :)

      Ștergere
  5. Ce frumoase sunt pozele! <3
    Gentutele sunt tare cute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gentuțele au cca. 50 de cm. in lungime si vreo 30 in latime, deci is ditamai gentoaiele. De obicei nu cumpar reviste cu cadou genti, insa cum nu risc sa vad la altcineva una la fel...

      Ștergere
  6. Te invidiez! Eu nu cumpar nici la noi reviste pentru inserturi, dar daca le-as fi vazut in Grecia cu siguranta ca as fi plecat cel putin cu o geanta, am si eu slabiciuni la genti, iar cele 3 ale tale imi plac de nu mai pot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cumpar reviste doar pentru insert, insa nu genti, esarfe sau alte chestii pe care risc sa le vad la jumatate din femeile de pe strada :)

      Ștergere
  7. Ce de cadouri...asa da! Sa le porti cu placere! Este foarte relaxand sa gasest asemenea cadouri in reviste.
    Faine imagini si faina poza cu pantalonii scurti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Cecilia, is faine cadourile de las reviste. Vezi ca luna asta si Elle are cadouri faine. Cauta revista cu o mostra de ser pentru ochi Shiseido, plus altele care sunt inauntru.

      Ștergere
  8. Mama mia, ce cadouri au la reviste, chiar se merita sa le iei si numai pentru poze si cadouri :P.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i, Ani! Pe de alta parte, cand ma uit la revistele noastre cu inserturi jenante (vezi Avantaje de luna asta cu mini-trusa Ruby Rose de care foloseam eu imediat dupa revolutie, ca era varf de gama la vremea aia!), ma gandesc ca mai bine s-ar inchide toate, ca oricum continut prea interesant nu mai au de foarte mult timp

      Ștergere