sâmbătă, 4 octombrie 2014

Cadouri, freebies și ebay

Încep cu un produs primit prin poșta, gratuit, de la Vichy. Este vorba de un mini-kit Idealia care conține 5 pliculețe cu produs (serum, crema de ochi, de față etc.) și pe care-l puteți cere aici                 


Bunătățile astea de mai jos le-am primit de la Suzi, care și-a făcut vizita anuală la familie, ocazie cu care nu am ratat să ne întâlnim și noi. Minunățiile sunt 3 cremuțe atât de frumos mirositoare, cum numai cele de la L"Occitane mai miros. Comparația mi-a venit în minte și datorită cremei de corp cu verbină și lămâie, în care-ți vine să înfingi lingurița și să iei o gură :D Nu vă mai zic cât de mult îmi place cutiuța vintage de tablă rozalie, cu floricele, în care e crema de mâini care miroase îmbătător. De crema de duș nu știu ce să vă zic pentru că abia azi mi-am propus să o folosesc. Sunt cumpărate dintr-un magazin Marks&Spencer, că la ei ( la Dublin, de data asta), au și cosmetice (și încă bune!) pe lângă hainele indecent de scumpe.
Suzi, încă o dată îți mulțumesc pentru minunatul cadou! :-*


Ultimele două produse fac obiectul a două comenzi pe ebay.
Prima, BB cream-ul vieții mele, Missha Perfect Cover. Este al treilea tub și e încă perfect pentru pielea mea. Toată vara nu am folosit decât acest produs, cu un pic de cremă hidratantă și de ochi dedesubt, și a fost perfect. L-am cumpărat fără licitație și m-a costat 11 dolari, cu free shipping.
Vânzătorul s-a cam zgârcit și mi-a trimis cadou doar un micuț plic cu o BB cream de la Etude House.


Cea de-a doua comandă, o licitație câștigată de data asta la un vânzător pe care-l urmăresc, a fost pentru The Premier Gold Pearl BB cream de la Skin79, un produs care nu e vândut și în România de firmele care vând cosmetice coreene. L-am adjudecat pentru doar 10 dolari, în contextul în care în mod normal se vinde cu minim 18-20 de dolari.
Acest vânzător, însă, mi-a trimis 3 pliculețe pentru testare :)



Astea-s o parte a bunătăților de săptămâna asta. Ceva mai târziu am să vă arăt ce am primit de la StrawberryNet
Să aveți un weekend plăcut și odihnitor! :)

9 comentarii :

  1. Miha, sa scrii despre ultimul bbcrem. misha am si eu, trebuie sa-l scot la inaintare.pupi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il incerc si scriu, ca am gasit destul de putine review-uri despre el :)

      Ștergere
  2. Multe, multe bunatati ti-ai luat Miki! yum

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te bucuri de cremute, arata extrem de interesant!
    Si eu ma impac tare bine cu BB Cream Missha, sincer m-am luat dupa tine cand l-am comandat, acelasi vanzator si n-am avut probleme in a ajunge coletul. Iar BB Cream-ul este nemaipomenit. Nuanta este o idee cam deschisa pentru mine, cred ca am 13, insa se adapteaza foarte usor la ten si arata nemaipomenit. Nici comparatie cu cele europene, cat ar fi ele "de firma".
    Si in plus un spf foarte mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaa, BB cream-ul Missha e grozav. Nu se poate compara cu nici un altul, din pacate.
      Fac acusica review celui de la Skin79

      Ștergere
  4. Missha nu se gaseste in romania, dar skin79 sunt de mult timp la noi in Romania. Premier e un iluminator, nu un bb cream. Nu se mai produce de mult Premierul, nu vreau sa te sperii dar e cam dubios ca l-ai mai gasit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai toate produsele coreene (inclusiv Missha) se gasesc in Romania prin intermediul unui magazin online, insa preturile sunt mai mari decat cele de pe ebay. In ceea ce priveste BB cream-ul The Premier, nu am cum sa ma sperii pentru ca el se produce in continuare, nu s-a vandut niciodata in Romania pe site-ul skin79 cu domeniu romanesc, insa se vinde pe cel american, cel coreean. Dovada o ai in acest link catre site-ul US.

      Ștergere
  5. Cristina, scuze că nu am răspuns până acuma, dar am fost așa de aiurită lunile astea, că am uitat de bloguri!
    Cu mare plăcere pentru creme și abia aștept să ne vedem data viitoare! Te pup!

    RăspundețiȘtergere