vineri, 16 ianuarie 2015

Au venit soldurile de la L'Occitane


Dezamăgitoare, pentru că am comandat mult mai multe produse şi, în final, din doua comenzi date în două zile diferite, am primit una combinată cu te miri ce produse.
Mai mult, deşi când am comandat am putut alege câte 3 mostre de produse, după cum se vede mi-au trimis doar 4, din care una nesolicitată (probabil mi-au trimis ce le-a mai rămas :( )
Așadar, din comanda mea au făcut parte două produse ediție limitată Vitoria Regia (cremă de mîini care nu-mi pare prea grozavă și săpunelul galben transparent), un săpun cu iasomie și bergamotă care miroase divin, și alte două săpunele (cel cu lavandă și cel cu unt de shea, dedicat unei cauze).
Mi-a fost foarte clar că echipa care se ocupă de magazinul online L'Occitane en Provence Romania nu au fost pregătite și, drept urmare, nu prea au făcut față afluxului mare de comenzi.
Voi ați comandat ceva de la ei?

10 comentarii :

  1. Cica a sosit acasa si comanda mea, am luat la fel crema si sapun vitoria regia, sa pun cu lavanda, care nu mai era pe stoc, si vreo 3 creme mini cu unt de shea! Cam penale reducerile astea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta e! Ieri am fost la magazin, insa nu mai aveau mare lucru. Au mai ramas doar chestiile scumpe tare si care au reduceri destul de mici.

      Ștergere
  2. am trecut si eu azi pe acolo, era pustiu bineinteles, ma batea gandul sa iau un set ulei de dus cu o mini crema cu shea la 22 de lei, dar am stat si m-am gandit si am zis ca-s bani aruncati pe fereastra, i-am investit in sephora pe 3 nimicuri in schimb :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am intrat si eu ieri la sephora, dar nu m-a tentat absolut nimic. Mi se par tare scumpe, chiar si reduse.

      Ștergere
  3. eu m-am suparat pe ei, cam neseriosi in ceea ce priveste confirmarile de comenzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti s-o mai spui o data! Nu ma sunasera nici dupa 5 zile de cand dadusem comanda, iar pentru nimicurile astea pe care mi le-au trimis a trebuit sa sun (si sa insist) de 3 ori. Total neprofesional!
      In plus, m-a deranjat teribil ca, desi au spus ca vor confirma si trimite comenzile in ordinea in care le-au primit, o prietena care a dat comanda dupa mine, a primit-o cu o zi mai devreme. Bineinteles, tot incompleta!

      Ștergere
  4. of, of, of! si eu intrasem sa vad ce si cum, dar cele mai multe produse erau epuizate, asa ca mi-am vazut de treaba...

    nu e profi ce-au facut :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam ca in Ro, L'Occitane e franciza. Sensiblu. Si se cunoaste :p

      Ștergere
  5. Nici n-am stiut ca se poate comanda direct pe site, m-ar fi tentat sapunurile, bine ca n-am facut-o! Poate se dau la brazda pana am eu nevoie de ceva... Sa le folosesti cu placere, arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e prima dată cand comand si am aflat ca se poate, abia când am participat la un concurs pe Facebook si căutam modul de livrare a premiilor

      Ștergere