luni, 26 ianuarie 2015

Comanda mult întârziată de la StrawberryNET

Am așteptat-o aproape o lună, deși mare lucru nu conținea. 


Apa de parfum Truth&Dare by Madonna Naked miroase bine, însă nu pot spune că e ceva nemaiîntâlnit. De fapt, miroase foarte asemănător cu un parfum pe care l-am avut cândva, demult, pe vremea când foloseam parfumele ieftine, că doar de alea puteam cumpăra, însă nu-l pot identifica.


Untul de corp cu iasomie de la Korres promitea să miroasă minunat, însă tot ce pot eu detecta e o "iasomie" sintetică, care dispare în câteva clipe după folosire. Despre celelalte calități nu vă pot spune mai nimic pentru că doar l-am încercat ca și cremă de mâini.


Fardul "moonstone" de la Calvin Klein are culoarea potrivită pentru a o purta zilnic. Am ajuns la vârsta la care, tot ce-mi trebuie pentru machiajul ochilor e un fard bejuliu, nesidefat, pentru a-mi lumina privirea, și puțină mascara.


Astea-s toate produsele comandate la finalul anului trecut, trimise pe 27 decembrie 2014 și primite abia pe 21 ianuarie 2015. Niciodata nu am așteptat atât de mult o comandă, chiar dacă era vorba de cele date în preajma sărbătorilor. O fi vreun semn că ar trebui să mă opresc? Dacă iau în considerare și faptul că de la începutul acestui an livrarea nu mai este gratuită decât pentru comenzile de peste 110 lei, iar coletele nu mai necesită semnătură la ridicare, ceea ce ar cam însemna că vor fi trimise simplu, fără tracking number, cred că nu mă voi mai lăsa prada primului impuls de a comanda.
Ceea ce nu-i chiar așa rău, pentru că am destul de multe parfumuri, cât și cosmetice pe care ar trebui să le consum, și abia apoi să mai comand câte ceva.

4 comentarii :

  1. Am mirosit si eu parfumul Madonnei si e ok, cat despre consumul cosmeticelor si al parfumurilor si eu sunt implicata in acest proces! Nu de alta dar imi expira in cutia de depozitare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, parfumul e doar ok.
      Eu, de teama sa nu-mi expire produsele, le "caut" in fiecare luna de termen, insa tot imi mai scapa cate un produs :(

      Ștergere
  2. si chiar voiam sa zic ce ma tenteaza korres-ul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, eu sunt subiectiva, dar poate ca tie iti va placea. Nu-mi amintesc exact care bloggerita a mai comandat/primit untul asta (cred ca Camelia, dar nu sunt sigura).

      Ștergere