vineri, 2 ianuarie 2015

Shopping online la început de an


Cum altfel puteam să-mi încep anul, dacă tot sunt atâtea zile libere, decât vânând sale-urile de iarnă.
Și pentru că am descoperit câteva noutăți deosebit de plăcute privind shippingul, am zis să vi le spun și vouă.
Așadar, au început marile reduceri la Mango și la MangoOutlet. Cum ziceam, am descoperit cu plăcere că, în cazul Mango, shippingul este de 29 de lei (și prețurile sunt exprimate în lei!), iar în cazul MangoOutlet, e 9,90 lei. Mă bucur că la ambele au scăzut foarte mult taxele de livrare, pentru că, din câte-mi amintesc, prin vara 2013 shippingul la Mango pentru România era de 24 de euro. Coletele sunt trimise din Spania cu o firma de curierat (din păcate, deși am comandat de vreo două ori, nu-mi amintesc cu ce firma le-am primit), în maxim 7 zile lucrătoare. Dacă aveți un magazin Mango în oraș, cu atât mai bine, pentru că puteți bifa "colect from store" și trimiterea comenzii e gratuită.
Pe MangoOutlet, unde am dat o micuță comandă :p ,  reducerile sunt semnificative, însă mărimile și culorile dispar văzând cu ochii. Așa că, nu ratați!
Tot zilele astea am dat și o mică comandă la miniPrix, pentru că de Revelion au avut ceva reduceri la toate produsele de pe site. Și acum sunt niște reduceri însă pe mine nu mă încântă reducerile punctuale precum cea de azi ori cea de mâine, adică "40% la sacouri și cămăși" (1-2 ianuarie), respectiv "50% la jeans, pantaloni și pulovere" (3-4 ianuarie), pentru că mai întotdeauna găsesc câte ceva de cumpărat și de la alte secțiuni, însă nu mă îndur să dau prețul întreg, așa că renunț să mai comand.
De altfel, perioada de reduceri s-a deschis și în cazul altor magazine online, însă eu sunt mai răbdătoare și nu mă arunc la 50%, ci aștept al doilea sau chiar al treilea val de reduceri, unde prețurile pot scădea până pe la 70-75-80%.
Vă doresc să aveți un an bun și sper să fiți alături de micul meu blog și în 2015.
La mulți ani, tuturor! :)

UPDATE: coletele sunt trimise cu UPS, au numar de urmarire, insa pot fi urmarite cel mai usor prin link-ul direct din contul mangooutlet al fiecaruia

10 comentarii :

  1. Ia sa ma uit si eu sa vad ce mai e de cumparat on-line ca prin palas reducerile inca se lasa asteptate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai cumpar niciun fel de cosmetica fiindca nu am apucat inca sa le folosesc pe alea pe care le am. Iar am aruncat la gunoi, cu ocazia curateniei de Craciun, o groaza de creme si farduri, unele abia incepute.
    Gata, m-am hotarat ca de acum sa cumpar doar ce mi se termina. Zgarcenia asta noua a mea o fi semn de batranete? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i zgarcenie, e anti-consumerism =))
      Eu daca vad ca a trecut ceva timp si se apropie data de expirare a produsului si nu apuc sa-l folosesc, i-l dau maica-mii (daca e o crema) sau vreunei colege/amica

      Ștergere
  3. La mine e invers; adica, mi le da fiica-mea mie.
    Ce ti-am zis eu ca imbatranesc... :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mi-ar placea si mie sa primesc cosmetice cadou :)

      Ștergere
  4. Ieri am dat o raita prin mall si am intrat si la Mango, dar cam batea vantul :( Doar marimi mari, nimic pentru "biscuiti" ca mine. Insa am amortizat tura de shopping la Koton si la Stradivarius :). Pup si La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mada, poate gasesti pe site ceva misto, ca eu vad ca au ramas doar marimi foarte mici. Din pacate, la Iasi nu e nici magazin Mango, si nici Koton. Ar trebui sa-ti faci blog, nu crezi? Ca sa ne arati si noua ce-ti mai cumperi ;)
      La multi ani si tie! :-*

      Ștergere
  5. La multi ani! Merita de vizitat magazinul online, mai ales ca in cele fizice e cam ..liniste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Cecilia!
      Magazine fizice Mango nu sunt la Iasi, din pacate, insa de cate ori am fost intr-unul la Bucuresti (cel mai adesea la cel de la Plaza) era cam golas de clienti.

      Ștergere