joi, 8 ianuarie 2015

Start reducerilor L'Occitane

Tocmai am primit un e-mail de la L'Occitane  care mă anunța că de azi au început soldurile de iarnă



Sunt niște prețuri foarte bune la unele produse (una din cremele de mâini la 30 ml., Vitoria-Regia, e doar 9,90 lei!), livrarea e gratuită prin curier, plus opțiunea de împachetare cadou care e de asemenea gratuită.
Nu uitați să vă alegeți și mostrele gratuite. Maxim 3.
Grabiți-vă că bunătățile L'Occitane dispar rapid! :)

UPDATEZ pentru a vă spune că azi am aflat că preţurile reduse sunt valabile doar dacă aveţi card Sensiblu. Din păcate, acest lucru nu este menţionat pe site (deşi ar trebui să fie!). Cum confirmările telefonice merg tare greoi, dacă aţi dat comandă şi nu aveţi card Sensiblu, mergeţi repede şi vă faceţi şi insistaţi să fie procesat imediat.

6 comentarii :

  1. si uite assa stric eu bugetul pe anul 2015 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o ocazie pe care n-o mai intalnesti decat la soldurile din vara ;)

      Ștergere
  2. :)) azi ma suna mama disperata ca au sunat-o cei de la l'occitane si cica eu nu am card si ar fi costat coletul mult mai mult. Am avut noroc si am vorbit cu ei, le-am dat nr de card si imi vor trimite comanda cu bine, insa nu mai aveau pe stoc un produs. Totusi nu mi se pare ok sa apara pe site produsul disponibil, sa-l alegi si pe urma sa te trezesti ca nu ti-l vor mai livra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-au scuzat ca atunci cand nu e program de lucru, stocurile nu se updateaza automat. Mie nu mi se pare normala solicitarea cardului Sensiblu pentru magazinul online. La un maqazin online pot face comenzi si persoane care locuiesc la "Cucuietii din Deal", unde nu este nicicum farmacie Sensiblu, deci oamenii aia nu au de ce sa aiba card. In fapt, ei limiteaza accesul la promotiile magazinului online numai la orasenii din reteaua Sensiblu, desi internetul a patruns in toate colturile tarii. E discutabila politica lor de vanzari, neafisata pe site :(

      Ștergere
  3. Da e cam nefiresc ce fac ei, m-am mirat si eu ca mi-au cerut cardul Sensiblu, insa trebuiau sa posteze pe site acest lucru, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e. Le-am scris, de altfel, sesizandu-le atat acest lucru, cat si alte probleme cu care s-au confruntat fetele si pentru care mi-au scris si pe FB si pe email. Acum, sa vedem daca vor tine cont de ce le-am spus.

      Ștergere